Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στήριξη Χρυσής Αυγής στην «Πατριωτική δύναμη Καλαμαριάς» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Βολτσίδη

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στους δήμους που δεν κατεβάζει ψηφοδέλτιο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου, υποστηρίζει πατριωτικές δημοτικές παρατάξεις.

Στον Δήμο Καλαμαριάς η μοναδική πατριωτική επιλογή είναι ο δημοτικός συνδυασμός «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Καλαμαριάς τον Θεόδωρο Βολτσίδη.

Πρόκειται για έναν συμπατριώτη μας Ποντιακής καταγωγής, εργαζόμενο, οικογενειάρχη, αθλητή παγκοσμίου επιπέδου, ο οποίος στο παρελθόν δόξασε την Πατρίδα μας όντας πρωταθλητής κόσμου στο άθλημα της ελληνορωμαϊκής πάλης, ενώ πλέον είναι γνωστός στην ευρύτερη κοινωνία της Θεσσαλονίκης για την πατριωτική και φιλανθρωπική του δράση.

Η συμμετοχή του Θεοδώρου Βολτσίδη στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο της Καλαμαριάς και η επιτυχημένη παρουσία της «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές αποτελούν εγγύηση του ότι οι εθνικές θέσεις θα έχουν πλέον επίσημο φορέα έκφρασης  σε έναν δήμο ιστορικό, από τους μεγαλύτερους της Κεντρικής Μακεδονίας, αυτόν της Καλαμαριάς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/patriwtikh-dunamh-kalamarias#ixzz5omihPivG

Exit mobile version