Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να μείνει η Ελλάδα Ελληνική”! Βίντεο & φωτορεπορτάζ από την μεγάλη εκδήλωση

YouTube Poster

Πρωτοφανής κοσμοσυρροή σήμερα σε κεντρική αίθουσα των Αθηνών για την προεκλογική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πλήθος ενθουσιωδών Συναγωνιστών έστειλε ηχηρό μήνυμα στήριξης της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 26ης Μαΐου για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη!

  Η Χρυσή Αυγή παρά τις απαγορεύσεις του κράτους και του παρακράτους, αλλά και την ολοκληρωτική φίμωση από τους καναλάρχες της διαπλοκής και της ρεμούλας, δίνει έναν τιτάνιο αγώνα και κερδίζει διαρκώς ενισχυόμενη σε όλα τα επίπεδα.

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε, ο Συναγωνιστής Νίκος Ταβουλάρης, περιφερειακός Σύμβουλος με την «Ελληνική Αυγή για την Αττική», ο οποίος επισήμανε τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης στον κόσμο των γυναικών.

Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος μνημόνευσε τους κοινωνικούς αγώνες της Χρυσής Αυγής, που είναι πάντα δίπλα στον πολίτη παρά το γεγονός ότι έχει κομμένη την κομματική χρηματοδότηση και τις συνεχείς παραβιάσεις του εκλογικού νόμου από όλους τους φορείς του κράτους και του παρακράτους. Όπως τόνισε ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, παρά τις στημένες δημοσκοπήσεις, η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» θα είναι στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και η Χρυσή Αυγή ενισχυμένη στις Ευρωεκλογές, γιατί πολύ απλά βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα πολίτη ανά πάσα ώρα και στιγμή και γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό από τους Έλληνες στον δρόμο και τις πλατείες.

Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιτυχία που θα σημειώσει η Χρυσή Αυγή και η «Ελληνική Αυγή» σε όλες τις επικείμενες εκλογές και το πόσο θα πονέσει το σύστημα και τι συνέπειες θα έχει όλο αυτό για το πολιτικό σκηνικό, που θα ανατραπεί πλήρως. Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, σημείωσε ακολούθως ότι πρέπει όλοι να γραφτούν εκλογικοί αντιπρόσωποι για να μην επιτραπεί στους παρακρατικούς να κλέψουν ούτε μία ψήφο από την Χρυσή Αυγή.

Εν συνεχεία στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Ιωάννης Λαγός, ο οποίος αναφέρθηκε στον δύσκολο αγώνα που διεξάγουν οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες τόσο για τις Ευρωεκλογές, όσο και για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και γενικότερα. Ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, επεσήμανε ότι σε όλη την Ελλάδα που γύρισε, συνάντησε ενθουσιώδες κλίμα για την Χρυσή Αυγή και αυτός ο κόσμος θα δώσει μια μεγάλη έκπληξη στο πολιτικό κατεστημένο, που με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις και ολοκληρωτικό αποκλεισμό προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την χειμαρρώδη ομιλία του Συναγωνιστή, Υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στρατιωτικού Ιατρού, Ταξιάρχου ε.α. Αθανάσιου Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στους όσους έπεσαν θύματα της πολυπολιτισμικότητας και της λαθρομετανάστευσης τα τελευταία χρόνια, μίας λαίλαπας που σαρώνει την Ελληνική Κοινωνία και που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει. “Τους ταλανίζει η ύπαρξή μας όσοι εχθρεύονται την Ελλάδα”, επεσήμανε ο Αθανάσιος Κωνσταντίνου γι’ αυτό και φροντίζουν να χρησιμοποιούν παρακρατικές μεθοδεύσεις για να τρομοκρατήσουν, όπως η βομβιστική επίθεση χθες τα ξημερώματα στην Τ.Ο. Αχαρνών. Πλανώνονται πλάνην οικτράν, αν νομίζουν ότι με αυτές τις μεθοδεύσεις θα καταφέρουν να αποπροσανατολίσουν τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες.

Στο βήμα, τέλος, ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στα 7 χρόνια αγώνα των Χρυσαυγιτών ενάντια στον ραγιαδισμό, έναν αγώνα που διεξάγεται σε πείσμα των αφεντικών και των ουραγών της εξουσίας που θέλουν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες. Το 1821 μια χούφτα γενναίοι θα νικούσαν μια ολόκληρη Αυτοκρατορία. Έτσι κι εμείς τώρα, με την καρδιά μας κερδίζουμε την Αυτοκρατορία των διεφθαρμένων και των πολιτικάντηδων.

Κανονικά αυτή η εκδήλωση θα έπρεπε να μεταδίδεται από την κρατική τηλεόραση. Όμως οι «δημοκράτες» της ΠΟΣΠΕΡΤ κάνουν απεργία για να μην μεταδοθεί η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Γιατί μας τρέμουνε, γιατί είμαστε η Ελλάδα που έρχεται, είναι η Ελλάδα που φεύγει. Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων, επεσήμανε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, είναι ο μόνος υπαρκτός ρατσισμός στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλά και συγκεκριμένα παραδείγματα, όπου το κράτος δεν λειτουργεί αν είσαι Έλληνας. Αυτόν τον ρατσισμό, μόνο η Χρυσή Αυγή τον πολεμάει.

Η Χρυσή Αυγή θα δώσει την μάχη των Ευρωεκλογών και των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, όπως είπε ο Αρχηγός, κάτω από συνεχή πυρά. Μας κάψανε τα γραφεία στις Αχαρνές. Καταστρέψανε τα ψηφοδέλτια στην Καλλιθέα. Σπάνε και καίνε περίπτερα, όπως παρόλα αυτά ετοιμάζονται για ατελείωτο κλάμα το βράδυ των εκλογών, όταν η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» θα έχει περάσει στον δεύτερο γύρο στην Αθήνα και στις Ευρωεκλογές οι δημοσκόποι δεν θα μπορούν να εξηγήσουν τα ποσοστά της.

Ερχόμενος στα Εθνικά Θέματα, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επεσήμανε τον βρώμικο ρόλο της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έκανε τα αδύνατα δυνατά για να διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεπουλήσει την Μακεδονία μας και εν τέλει εισέπραξε τα χειροκροτήματα των συριζαίων. Έξι χρόνια διώξεων, τρομοκρατίας από πλευράς του συστήματος, η Χρυσή Αυγή είναι ακόμα εδώ και σίγουρα οι καθεστωτικοί δεν μπορούν να το πιστέψουν, έτσι κάνουν απέλπιδες προσπάθειες φτιάχνοντας αναχώματα δήθεν «ακροδεξιά» προκειμένου να κόψουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή, από την μόνη απροσκύνητη πατριωτική παράταξη και να τους διοχετεύσουν στο πολιτικό κατεστημένο, υπό την μορφή της χαμένης ψήφου.

Μεγάλη ανησυχία έχει πιάσει το κατεστημένο από την ψήφο της Ελληνικής Νεολαίας, η οποία θα στηρίξει την Χρυσή Αυγή. Το «πρόδωσε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο Τσίπρας, οι οποίοι στις ομιλίες τους επεσήμανε αυτό το γεγονός και η Ελληνική Νεολαία θα δώσει την λύση στο πρόβλημα του πολιτικαντισμού.

26 Μαΐου δίνουμε την μάχη εναντίον του ψευτορωμαίκου, εναντίον του φαύλου πολιτικού κατεστημένου και θα κερδίσουμε! Η εκδήλωση έληξε με άπαντες όρθιους να ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kosmosurroh-pragmatopoihthhke-shmera-se-aithousa-jenodocheiou-twn-athhnwn#ixzz5omjNyhhR

Exit mobile version