Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Έχει περάσει στα ψιλά και κανείς δεν δίνει την πρέπουσα σημασία. Ελληνοποιούν ταχύτατα αλλοδαπούς λαθρομετανάστες με αδιαφανείς και παράνομες διαδικασίες. Αυτοί οι παράνομοι αλλοδαποί που γίνονται Έλληνες από το παράθυρο δεν πληρούν καμιά νόμιμη και τυπική διαδικασία. Δηλώνουν σαν τόπο μόνιμης κατοικίας τους την Διεύθυνση από το Κέντρο Κράτησης. Δηλώνουν ανήλικοι, ενώ είναι ενήλικοι, δηλώνουν Σύριοι, ενώ είναι Αφγανοί και Πακιστανοί. Όλοι αυτοί στις εκλογές θα ψηφίσουν τους ανθέλληνες και προδότες του ΣΥΡΙΖΑ. Πού είναι τάχα η πατριωτική Νέα Δημοκρατία να καταγγείλει αυτή την μεθόδευση; Σχέδιο μιας εφαρμόσιμης λύσης για τους λαθρομετανάστες έχει μόνο η Χρυσή Αυγή. Την Κυριακή ψηφίζω Χρυσή Αυγή, για να πάρουν οι Έλληνες την Ελλάδα στα χέρια τους. Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Ζήτω η Νίκη.

Μαρίνα Π., Αθήνα.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αθανάσιος Κωνσταντίνου στον ΑΝΤ1 – ΒΙΝΤΕΟ

25 ευρώ το κεφάλι για να γεμίσουν τις συγκεντρώσεις τους στις οποίες παρά το μεροκάματο που κόβουν είναι τρεις και ο κούκος. Δεν θα σχολιάσω καν το γεγονός πως για να βρεις Έλληνα ψάχνεις με το μικροσκόπιο! Και μας λένε αυτοί ότι είναι οι νικητές των εκλογών. Ποιοι ακριβώς; Οι πληρωμένοι υποστηρικτές και οι λαθρομετανάστες είναι οι νικητές; Όχι κύριοι, νικητές είμαστε εμείς οι Έλληνες, εμείς οι πατριώτες που γεμίζουμε πλατείες και που είμαστε παρόντες στους δρόμους και στις γειτονιές διακηρύσοντας την μόνη Ιδεολογία που είναι αντίδοτο στο δηλητήριο ετών μεταπολίτευσης. Την Ιδεολογία της Πατρίδας, την Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής!

Οδυσσέας Φ.

Πολύ… παλτό ο Κυριάκος: «Την Κυριακή το σκορ Τσίπρας-Μητσοτάκης θα είναι 1-0!» BINTEO

Διαδηλώνεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών την ώρα που μιλάει η πρωθυπουργάρα; Μέσα αγόρι μου, ποιος νομίζεις ότι είσαι; Κανένας γιος βουλευτή ή υπουργού; Κάνεις αντισυγκέντρωση για να πάρει άδεια ο αρχιτρομοκράτης δολοφόνος Κουφοντίνας την ώρα που μιλάει ο Αλέξης; Πασάς στα ανάκτορα, διαδήλωσε ελεύθερα πες την γνώμη σου για να κινηθούν όλες οι νόμιμες και μη διαδικασίες προκειμένου να απολαύσει την ελευθερία του ένας στυγνός εγκληματίας. Ρε θα φάτε τέτοιο μαύρισμα την Κυριακή που θα ξεχάσετε και τι χρώμα έχει ο ήλιος!

Πέτρος Κ.

Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-24-maiou-2019#ixzz5opSa3qRP

Exit mobile version