Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ημέρα που οι Έλληνες έσωσαν την Ευρώπη

Η ημέρα που οι Έλληνες έσωσαν την Ευρώπη

Ω ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΥΜΝΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΕΣΘΕ;

           Είναι η βροντώδης φωνή που σταμάτησε την υποχώρηση, κατά τον στρατηγικό ελιγμό που έκανε ο Ελληνικός στόλος, λίγο πριν ξεκινήσει η ναυμαχία της Σαλαμίνας. Όπως μας περιγράφει γλαφυρά ο Ηρόδοτος: οι δύο αντίπαλοι στόλοι σταματούν. Η αθηναϊκή τριήρης του Αμεινία αποσπάται της λοιπής παράταξης και εμβολίζει ένα ογκώδες φοινικικό πλοίο. Δεν μπορεί όμως να αποκολλήσει το έμβολό του. Οι Αθηναίοι πεζοναύτες ορμούν. Σφάζουν τους φοίνικες και καταλαμβάνουν το πλοίο. Η λοιπή Ελληνική παράταξη ενθουσιασμένη ορμά, «ες μάχην ορμώντες ευψύχω θράσει» τραγουδώντας το θούριο:

«Ὢ παῖδες Ἑλλήνων, ἴτε,

ἐλευθεροῦτε πατρίδ’ ἐλευθεροῦτε δέ

παῖδας, γυναῖκας, Θεῶν τε πατρώων, ἔδη

θήκας τε προγόνων ̇νῦν ὑπέρ πάντων ἀγών.»

            Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας που έκρινε το μέλλον όχι μόνον της Ελλάδος αλλά ολοκλήρου της Ευρώπης έχει αρχίσει. Οι Έλληνες ναυμάχοι που αντιμετώπισαν τα πολυεθνικά βαρβαρικά στίφη και έγραψαν μοναδικές σελίδες δόξας, ζουν σε μια Ελλάδα σχεδόν πλήρως υποταγμένη στους ασιάτες, μόνο οι πόλεις της Πελοποννήσου παραμένουν ελεύθερες. Τα πληρώματα των Αθηναϊκών τριήρεων έχουν στα αριστερά τους τα καμένα ερείπια της πόλης τους και δεξιά τους (Σαλαμίνα και Αίγινα) τις οικογένειές τους σε πρόσκαιρα (προσφυγικά) καταλύματα. Μπρός και πίσω τους βαρβαρικά πλοία ή ελληνικά, από «μηδίσασες» ελληνικές πόλεις (προδότες και ριψάσπιδες υπάρχουν πάντοτε). Πρέπει να νικήσουν. Πρέπει να πάρουν τον «κόσμο» τους πίσω. Πρέπει να συνεχίσουν τον πολιτισμό τους. Το πεπρωμένο τους, επιτάσσει να παραδώσουν στην ανθρωπότητα έναν Παρθενώνα. Νίκησαν. Και τους πολυάριθμους βαρβάρους και τον πακτωλό των «δαρεικών» με τον οποίον προσπαθούσε ο Ξέρξης να εκμαυλίσει συνειδήσεις και να δημιουργήσει τον «εσωτερικό εχθρό» των προδοτών. Νίκησαν, γιατί ήταν φορείς ενός ανώτερου πολιτισμού.

Σήμερα, μπορεί τα βέλη του εχθρού να μην αποκρύπτουν τον ήλιο, μπορεί οι βάρβαροι να μην εκσκάπτουν εκ θεμελίων τις πόλεις μας, αλλά προσπαθούν να μας κάνουν κάτι πολύ χειρότερο. Να μας αφανίσουν ηθικά και βιολογικά ως Έθνος. Μας «εκπαιδεύουν», με τα μέσα μαζικής (ενημέρωσης) παραπληροφόρησης, να σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο, να πιστεύουμε τα ίδια πράγματα, στο ίδιο ερέθισμα να αντιδρούμε ομοιόμορφα. Είναι αυτή η παγκόσμια κοινωνία που ονειρεύονται οι παγκόσμιοι δυνάστες. Είναι αυτή η έννοια, απάτη θα το έλεγα, του πολύ-πολιτισμού. Μεθοδικά φροντίζουν να μεταμορφώνουν τους Έλληνες από ένα χαρισματικό Έθνος σε έναν πειθήνιο «άχρωμο» πληθυσμό, για να του αρπάξουν τον τεράστιο πλούτο του, αλλά κυρίως για να εξουδετερώσουν τον κύριο αντίπαλό τους: τον «Ελληνισμό» με ότι αυτός πρεσβεύει. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει πολιτισμός σε μια ομογενοποιημένη κοινωνία. Θα υπάρχει μόνο μια παγκόσμια υποκουλτούρα, των φεστιβάλ της μαστούρας, των κίναιδων και των ηλίθιων ουρλιαχτών των πρωινάδικων.

Νομίζουν ότι θα μας κάμψουν με τον βρώμικο πόλεμο που μας έχει εξαπολύσει όλο το δημοκρατικό ή μάλλον το κλεπτοκρατικό τόξο. Δολοφόνησαν Συναγωνιστές μας. Κράτησαν, με τη γνωστή σκευωρία, πολιτικούς κρατούμενους τον Αρχηγό μας και πλήθος άλλων επίλεκτων συναγωνιστών μας. Δείχνουν το μίσος όλου του συστήματος για κάθε τι Ελληνικό οργανώνοντας αντισυγκεντρώσεις, σε κάθε μας εκδήλωση, με την αστυνομία να «προστατεύει» κάθε φορά τις λίγες δεκάδες «παρακρατικούς» κατσαπλιάδες (ή ακριβολογώντας πραιτοριανούς του νεομπολσεβίκικου κράτους του ΣΥΡΙΖΑ). Είναι ο ίδιος εσμός των δήθεν αναρχικών που έχουν διαπράξει δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις σε διάφορα γραφεία τοπικών οργανώσεων της Χ.Α., τραυματίζοντας σοβαρά συναγωνιστές, χωρίς φυσικά ποτέ να καταδικαστούν, έστω και φραστικά, από τα (αντι)δημοκρατικά κόμματα. Έχουν, τελείως αντισυνταγματικά, κόψει κάθε χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, ενώ όλα τα άλλα κόμματα και αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου παίρνουν δεκάδες εκατομμύρια, από κρατική χρηματοδότηση, σαν να μην έφταναν τα εκατοντάδες εκατομμύρια θαλασσοδάνεια που έχουν πάρει δανικά και αγύριστα, καθώς και τα άπειρα χρήματα που έχουν κατακλέψει από τον Ελληνικό λαό, τα χρόνια της λεγόμενης μεταπολίτευσης. Η χούντα των καναλαρχών και εκδοτών, μας έχει φιμώσει και αναφέρεται στους Έλληνες Εθνικιστές, μόνο για να λασπολογήσει.

Εμείς σπάμε τη συνομωσία της σιωπής και της φίμωσης. Ο Αρχηγός, οι βουλευτές και τα στελέχη οργώνουν όλοι τη χώρα. Από γειτονιά σε γειτονιά φτερουγίζει το μήνυμα της νίκης του Ελληνισμού. Όλοι μας προσπαθούμε να αφυπνίσουμε τους Έλληνες από τον λήθαργο του μαζανθρώπου. Έχουμε το δίκιο και τον Θεό της Ελλάδος με το μέρος μας, για αυτό και θα νικήσουμε.

Οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε σοβαρές και πραγματοποιήσιμες λύσεις για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα και πόλη μας, αλλά εκτιμώ ότι τώρα η μάχη δίνεται για την επιβίωσή μας ως Έθνος και όχι για άλλα σοβαρά μεν δευτερεύοντα δε θέματα όπως π.χ. η διαχείριση των απορριμμάτων. Χανόμαστε σαν Έθνος. Το 2018 είχαμε 100.000 γεννήσεις (χωρίς να είναι μετρήσιμο πόσα απ’ αυτά τα παιδιά είναι Ελληνόπουλα) και 120.000 θανάτους, ένα τραγικό αρνητικό ισοζύγιο που είχαμε να δούμε από το 1946 και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι πολιτικάντηδες και τα μνημόνια επιφέρουν εν πολλοίς καταστροφές χειρότερες των πολέμων, αφού τότε τουλάχιστον δεν υπήρχε αυτή η ηθική κατάπτωση και το φρόνημα του κόσμου παρέμενε υψηλό.

Έλληνα, σε λίγο, θα τραβήξεις το παραβάν πίσω σου και θα μείνεις μόνος με την συνείδησή σου, μην βιαστείς! Θα πρέπει να απολαύσεις το μοναδικό δικαίωμα που σου έχουν αφήσει. Ύστερα αφουγκράσου τους σφυγμούς της Ελληνικής γης, που φιλοξενεί στα σπλάχνα της τόσους ήρωες, τόσους φιλοσόφους, τόσους αυτοκράτορες, τόσα ευρήματα, απαράμιλλου κάλλους, Ελληνικού πολιτισμού χιλιετηρίδων. Νοιώσε το αίμα σου να μεταφέρει απόηχους από Ελληνικές αυτοκρατορίες. Αναμόχλευσε λιγάκι τη μνήμη σου. Πόσα σου έκλεψαν; Πόσα σου στέρησαν άδικα; Που είναι η περηφάνιά μας; Που πήγε το χαμόγελο μας; Μήπως εκτός από τα χρήματα, σου έκλεψαν και τα όνειρα; Ποιοι άφησαν τρία εκατομμύρια Έλληνες χωρίς δουλειά; Ποιοι ανάγκασαν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα να ξενιτευτούν, αφού πρώτα με τα δικά μας λεφτά και τους δικούς τους κόπους, σπούδασαν σε Ελληνικά ανώτατα ιδρύματα; Πολλές δεκάδες δις Ευρώ στοίχισαν στον Ελληνικό λαό οι σπουδές όλων αυτών των επιστημόνων, που προσφέρουν τώρα τις γνώσεις τους στο εξωτερικό. Συνειδητοποίησε ότι σπαταλάμε ένα σωρό λεφτά για την εκπαίδευση, (αφού παιδεία δεν έχουμε στα χρόνια της μεταπολίτευσης), για να «βγάζουμε» ημιμαθείς άνεργους «επιστήμονες», ενώ παράλληλα να τροφοδοτούμε με τα κορυφαία «μυαλά» όλα τα επιστημονικά ιδρύματα και κέντρα ερευνών του εξωτερικού. Έτσι στην Ελλάδα μένουν για να «φέρουν την ανάπτυξη»: τα φτηνά «εργατικά χέρια», οι λαθρομετανάστες και τα «λαμόγια». Την ίδια ώρα, οι κυβερνώντες οσφυοκάμπτες ξεπουλάνε και υποθηκεύουν τα πάντα για να πάρουν δανεικά (με υψηλότατο επιτόκιο). Έλληνα κατάλαβε ποιοι ευθύνονται που μαζεύτηκαν όλα τα κακοποιά στοιχεία Αφρικής, Ασίας κλπ στη χώρα μας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει συνεχώς η ζωή μας και η περιουσία μας.

Ψηφοφόρε, έχεις πολλά ακόμα να αναλογιστείς: Ποιοί διέλυσαν το κοινωνικό Κράτος, την παιδεία, την υγεία κλπ; Ποιοί άφησαν τα Ελληνόπουλα χωρίς ιδανικά, χωρίς πραγματική παιδεία, έρμαια των προϊόντων της υποκουλτούρας, δυστυχισμένα, ή ακόμα χειρότερα εύκολα θύματα των ναρκωτικών; Ποιός απομάκρυνε από τα σχολεία εκείνο τον δάσκαλο που γαλουχούσε τα Ελληνόπουλα και τους μιλούσε για Πατρίδα, Δικαιοσύνη, Θρησκεία, Οικογένεια, που σφυρηλατούσε Ελεύθερους Πολίτες και όχι χαχόλους ψηφοφόρους; Ποιοί οδήγησαν χιλιάδες Έλληνες σε αυτοκτονία; Πόσοι Έλληνες, έφυγαν από κοντά μας, εξαιτίας ασθενειών, από τις οποίες δεν θα έπασχαν, αν οι πολιτικάντηδες δεν μας είχαν οδηγήσει σε ομαδική κατάθλιψη; Πόσοι Έλληνες δεν γεννήθηκαν ποτέ, εξ αιτίας της ανεργίας και της οικονομικής δυσπραγίας. Ποιοί διαλύουν το κύτταρο της Ελληνικής κοινωνίας: την οικογένεια, με τα σύμφωνα συμβίωσης και τις πομφόλυγες των έμφυλων ταυτοτήτων; Μήπως οι εκατόμβες των νεκρών στο Μάτι και στην Μάνδρα, είναι φυσικό επακόλουθο της κρατικής αναλγησίας (ανυπαρξία προγραμματισμού, διάλυση των ΜΟΜΑ, απαξίωση Στρατού, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής κλπ), σε συνδυασμό με τα μικροκομματικά συμφέροντα (αδιάκριτη νομιμοποίηση αυθαιρέτων, άναρχη δόμηση κλπ); Ψηφοφόρε, σκέψου, αν επιλέξεις πάλι τους ίδιους, είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι, δυστυχώς, αυτά θα συμβούν και στο άμεσο μέλλον. Μήπως αυτή την φορά πρέπει να βρεθείς δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ιδανικά και σταθερές θέσεις; Που δεν πηδάνε σαν ακρίδες από το ένα κόμμα στο άλλο; Που δεν εκθειάζουν σήμερα, αυτούς που έβριζαν μέχρι εχθές; Που πιθανόν να μην είναι «αναγνωρίσιμοι» (είδαμε και τα κατορθώματα του «αναγνωρίσιμου» Δήμαρχου Μαραθώνα στην πυρκαγιά στο Μάτι);

Έλληνα, κατάλαβε ποιοί θέλουν να μας κάνουν μειοψηφία στον τόπο μας, φέρνοντας, (με φρούδες ελπίδες), εκατομμύρια δυστυχισμένων, θυμάτων των ‘’επιχειρήσεων’’ της «νέας τάξης πραγμάτων», με αιχμή του δόρατος: τα γεράκια της Ουάσιγκτον. Παράλληλα βέβαια έχουν εγκαταλείψει το σύνολο του εκτός συνόρων Ελληνισμού (δεν του επιτρέπουν ούτε να ψηφίσει) στις κακόβουλες ορέξεις των γειτόνων μας. Τι έκαναν για τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, που διώκονται και δολοφονούνται τόσα χρόνια από τους Αλβανούς; Τίποτα. Μάλιστα, σύσσωμο το κλεπτοκρατικό τόξο, «κάλυψε» τον Φίλη στην μήνυση που του έκανε η οικογένεια του Ήρωα Κατσίφα, για τις προσβλητικές του δηλώσεις (περιύβριση νεκρού). Αφήνουν και «εξαφανίζονται» οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και κρυπτοχριστιανοί που ζουν στην Τουρκία. Μόνο η Ίμβρος, όταν ελευθερώθηκε το 1912 από το θρυλικό θωρηκτό «ΑΒΕΡΩΦ», είχε 8.000 αμιγώς Ελληνικό πληθυσμό και απαγορευόταν, από τη συνθήκη της Λωζάννης, ο εποικισμός της. Η υποτακτικότητα των πολιτικάντηδων «κατάφερε» σήμερα να έχει πληθυσμό 9.000 κατοίκων περίπου, εκ των οποίων λιγότεροι από 200 είναι υπερήλικοι Έλληνες. Παρόμοια βέβαια έχουν συμβεί με τον Ελληνισμό στην Κωνσταντινούπολη, στον Πόντο, στο Μοναστήρι, στην Άνω Τζουμαγιά κλπ.

Ψηφοφόρε, πρέπει να τους αναγνωρίσεις ότι μέσα στη γενική ανικανότητά τους, έχουν κάποιες εξαιρετικές ικανότητες, όπως: Το να κάνουν το άσπρο μαύρο, να λένε ψέματα, να κρύβουν την αλήθεια, να υποκρίνονται για να σου υφαρπάξουν την ψήφο. Αυτοί που οι φυσικοί και ιδεολογικοί τους πρόγονοι, υπέγραψαν σύμφωνα φιλίας με τους ναζί και αντιδρούσαν και βάφτιζαν ιμπεριαλιστικό πόλεμο την εποποιία του «ΟΧΙ» και τη μάχη των Οχυρών, τολμούν και αποκαλούν εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές νεοναζί, που ιδεολογικός μας πρόγονος και ίνδαλμα είναι ο Μεταξάς, που πολέμησε και τον φασισμό και τον ναζισμό. Βέβαια υπάρχει λόγος που το κάνουν αυτό, καθώς δεν έχουν επιχειρήματα να αντιμετωπίσουν σε διάλογο τους Εθνικιστές. Αυτοί που ψήφισαν όλα τα μνημόνια, οδύρονται για το πόσο καταστροφικά είναι και ισχυρίζονται ότι μας «βγάζουν» από αυτά. Αυτοί που ήταν εναντίον των διαδηλώσεων για τη Μακεδονία μας και που έκαναν ανέμελοι σκι, έγιναν ξαφνικά «μακεδονομάχοι», όταν είδαν ότι μπορούν να αλιεύσουν τους ψήφους των πατριωτών. Αυτοί που άφησαν να καεί όλο το κέντρο της Αθήνας με την δολοφονία του Γρηγορόπουλου, τώρα έχουν «προτάσεις» για την πάταξη της εγκληματικότητας. Αυτοί που ψήφισαν την ανέγερση του τζαμιού στην Αθήνα και που έστησαν το πρώτο «hot-spot» (Μπακογιάννης) και μάλιστα δίπλα στον ιερό χώρο των Θερμοπυλών, τώρα διαμαρτύρονται δήθεν για τη λαθρομετανάστευση και την ισλαμοποίηση της Αθήνας. Αυτοί που καταθέτουν στεφάνια στον τάφο του σφαγέα Κεμάλ και που δεν ψηφίζουν στο Ευρωκοινοβούλιο για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων, τώρα πρέπει να υφαρπάξουν την ψήφο των Ποντίων, συνεπώς τους «χαϊδεύουν» με εκδηλώσεις για την επέτειο των 100 χρόνων από την γενοκτονία.

Κυρίαρχε Έλληνα, σκέψου, πόσες καθοριστικές για το μέλλον σου αποφάσεις πήραν χωρίς να σε ρωτήσουν (π.χ. με ένα δημοψήφισμα), αυτοί που αυτάρεσκα αποκαλούνται ‘’Πατέρες του Έθνους’’. Σε ρώτησαν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, για το Σύνταγμα, τις αναθεωρήσεις του και το Ευρωσύνταγμα; Σε ρώτησαν για τον εκλογικό νόμο; Σε ρώτησαν για το «Δουβλίνο 2»; Σε ρώτησαν για το νόμο – έκτρωμα «περί (μη) ευθύνης υπουργών»; και τόσα άλλα. Όχι! Γιατί σε αγνοούν, δεν ενδιαφέρονται για τον Ελληνικό λαό. Λένε: «Έλα μωρέ θα τους πετάξουμε από το πουθενά ένα πρωτογενές πλεόνασμα, μια ευμενή δήλωση κάποιου υπαλληλίσκου της τρόϊκα, κάποια κουτσουρεμένη δέκατη τρίτη σύνταξη, θα τους υφαρπάξουμε πάλι την ψήφο τους. Άλλωστε τσάμπα χαρίζουμε τόσα λεφτά στους διαπλεκόμενους καναλάρχες. Θα τους πιπιλήσουν το μυαλό όλο το 24ωρο. Θα το χάψουν το παραμύθι».

Όχι! Αυτή τη φορά δεν θα ξεγελάσουν τους ιθαγενείς με χάντρες και καθρεφτάκια. Ο Έλληνας κλείνει τ’ αυτιά του στις Κασσάνδρες και στις κενές υποσχέσεις. Δεν τους πιστεύει πια. Τόσες φορές τον κορόιδεψαν. Θέλει πραγματικά αυτή η χώρα, αυτή η πόλη να του ανήκει. Θέλει να είναι φίλος με τον γείτονα. Δεν θέλει συναγερμούς, θωρακισμένες πόρτες, κάγκελα στα παράθυρα και στη ζωή του.

Ο Εθνικιστικός άνεμος που πνέει σε όλη την Ευρώπη, φυσά δυνατά και στην χώρα μας. Τον βλέπω καθαρά να ξεριζώνει όλο αυτό το σάπιο σύστημα. Να! Καθαρίζει τον ουρανό μας από τα γκρίζα σύννεφα της παγκοσμιοποίησης. Έρχεται η ώρα της νίκης. Έρχεται η ώρα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η πόλη, που η θεά της σοφίας και του δίκαιου πολέμου χάρισε το όνομά της, αξίζει έναν καλύτερο Δήμαρχο. Έναν Εθνικιστή Δήμαρχο, που θα κάνει πάλι την πόλη μας Όμορφη, Ανθρώπινη, Ασφαλή και κυρίως Ελληνική.

            Ο λαός που έκτισε Παρθενώνες και δοξάσθηκε σε Μαραθώνες, πρέπει να είναι κυρίαρχος στον τόπο του, πρέπει να ζει ειρηνικά και ελεύθερος σε μια Ευρώπη των Πατρίδων και των Εθνών.

Είμαι σίγουρη ότι με την ψήφο σας, αυτές οι δύο Κυριακές θα είναι μια σύγχρονη παλιγγενεσία για το Έθνος μας. Το χρωστάμε στα παιδιά μας, το χρωστάμε στους προγόνους μας, το χρωστάμε στους Γιώργο και Μάνο που κρατάνε ψηλά ανάμεσά μας τις σημαίες του δίκαιου και ωραίου αγώνα μας.

Σε λίγες ημέρες η μάχη θα δοθεί πρωτίστως στην ψυχή και στην καρδιά και εκεί θα κερδηθεί.

Ζήτωσαν οι νίκες που έρχονται!

Ζήτω η Ελληνική Εθνική Αντεπίθεση!

Ζήτω η αιωνία Ελλάς!

Μια Χρυσή Αυγή ανατέλλει

πάνω από το υπέρτατο μνημείο του πολιτισμού, το τελειότερο δημιούργημα της πραγματικής Δημοκρατίας

Ρίκα Θωμάκου
Υποψήφια με την “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-hmera-pou-oi-ellhnes-eswsan-thn-eurwph#ixzz5opSuc7d9

Exit mobile version