Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοροϊδεύει τον κόσμο ο Μητσοτάκης με τις «άδειες των τρομοκρατών» – Ξεχνά ποιο κόμμα έδινε άδεια στον Ξηρό;

Κοροϊδεύει τον κόσμο ο Μητσοτάκης με τις «άδειες των τρομοκρατών» - Ξεχνά ποιο κόμμα έδινε άδεια στον Ξηρό;

Μείζον ζήτημα του πολιτικού διαλόγου τις τελευταίες ημέρες είναι η περιβόητη «άδεια στον Κουφοντίνα». Επί αυτού του ζητήματος είναι που ξεκατινιάζονται τελευταίως η ΝΔ και ο Σύριζα, ελλείψει διαφορών στα σοβαρά ζητήματα.

Επί αυτού του ζητήματος επέλεξε να σχολιάσει ο Μητσοτάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του σε αριστερίστικο ραδιοσταθμό και είπε το εξής αμίμητο: «Η ΝΔ δεν θα σχολιάσει τη σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης. Θα υπενθυμίσει, ωστόσο, ότι, εφόσον την εμπιστευθούν οι πολίτες, είναι δέσμευσή της να αλλάξει άμεσα τον νόμο για τις άδειες που δίνονται σήμερα, ακόμη και σε αμετανόητους δολοφόνους»

Αβίαστα, ακούγοντας την… σκληρή δήλωση Μητσοτάκη αναρωτιόμαστε το εξής: Ποιο ήταν το κόμμα που έδινε άδειες στους τρομοκράτες με αποκορύφωμα την άδεια στον Ξηρό, που κατέληξε στην παρωδία με τις ξανθιές περούκες;

Όπως σημειώνουν τα ρεπορτάζ της εποχής, ο Ξηρός είχε πάρει συνολικά επτά άδειες, ξεκινώντας από τις 24 Σεπτεμβρίου του 2012 μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2014, οπότε και εξαφανίστηκε.

Πρόκειται, δηλαδή, για άδειες που δόθηκαν επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα της κυβερνήσεως Σαμαρά, που είχε ορκιστεί μόλις δύο μήνες πριν αρχίσουν οι άδειες του Ξηρού.

Αυτά τα ολίγα για να μην νομίζουν ότι ο Ελληνικός Λαός ξεχνά…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koroideuei-ton-kosmo-o-mhtsotakhs-me-tis-adeies-twn-tromokratwn-jechna-poio#ixzz5opTCC1gR

Exit mobile version