Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μάθιου Νίμιτς: Ζάεφ και Τσίπρας αξίζουν την ύψιστη διάκριση για την προδοσία των Πρεσπών!

Μάθιου Νίμιτς: Ζάεφ και Τσίπρας αξίζουν την ύψιστη διάκριση για την προδοσία των Πρεσπών!

Συνέντευξη στην Deutsche Welle έδωσε ο διορισμένος του ΟΗΕ ως «διαμεσολαβητής» για το θέμα της Μακεδονίας μας, Μάθιου Νίμιτς και έπλεξε το εγκώμιο του προδότη Τσίπρα, αλλά και του Ζάεφ.

Συγκεκριμένα, είπε για τον Τσίπρα και τον Ζάεφ:

«Πιστεύω ότι έκαναν κάτι αξιοσημείωτο, επειδή διέθεταν το πολιτικό θάρρος. Είπαν ότι θα προσπαθήσουν να βρουν λύση. Δεν ήταν εύκολο, διακινδύνευσαν τις πολιτικές καριέρες τους και το έφεραν εις πέρας. Πιστεύω πως πολλοί λίγοι στο δημόσιο βίο κάνουν κάτι τέτοιο. Πιστεύω λοιπόν ότι είναι δύο σημαντικοί άνθρωποι που έκαναν κάτι σημαντικό. Αξίζουν πολλούς επαίνους, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που δίνει βραβεία. (…) Αλλά αν είναι να δοθούν βραβεία, σίγουρα αξίζουν την ύψιστη διάκριση. Και οι δυο ενδιαφέρονται πολύ για τις πατρίδες τους αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Ενδιαφέρονται επίσης για το μέλλον και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Δεν θα σταθούμε μόνο στο γνωστό, ότι την ίδια ώρα που σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός κράζει τους προδότες του Σύριζα, αυτοί αποθεώνονται από τους ξένους. Θα υπενθυμίσουμε επιπλέον, ότι ο συγκεκριμένος «διαμεσολαβητής» είναι ένας άνθρωπος του Σόρος, τοποθετημένος ακριβώς για να γίνει αποδεκτή η «σύνθετη ονομασία erga omnes».

Θυμίζουμε τι γράφαμε προ περίπου 2 ετών:

Ποιός είναι ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ που μεθοδεύει την προδοσία της Μακεδονίας μας;

Οι Έλληνες πολίτες που επιθυμούν την κατάργηση της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών έχουν μονάχα μία επιλογή! Την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων, την μοναδική πολιτική δύναμη που έχει επισήμως δεσμευτεί ότι ΔΕΝ θα σεβαστεί και ότι ΔΕΝ θα τηρήσει αυτή την επαίσχυντη συμφωνία, αλλά αντιθέτως θα την στείλει στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mathiou-nimits-zaef-kai-tsipras-ajizoun-thn-upsisth-diakrish-gia-thn-prodos#ixzz5oqFmJCdu

Exit mobile version