Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρόμος στις φυλλάδες του κατεστημένου: Ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και πληγώνουμε την Ευρώπη!

Τρόμος στις φυλλάδες του κατεστημένου: Ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και πληγώνουμε την Ευρώπη!

Μπορεί μέχρι την τελευταία ημέρα οι «εταίρες» των δημοσκοπήσεων να προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, όμως η πραγματική εικόνα του πολιτικού σκηνικού αποτυπώνεται στα άρθρα και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του κατεστημένου, οι οποίες σύσσωμες προειδοποιούν για τον «εθνικιστικό κίνδυνο».

Καθαρά ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε μόνο δύο εκ των σημερινών δημοσιευμάτων, τα οποία προέρχονται από καθεστωτικές εφημερίδες, εκ των οποίων η μία πρόσκειται στον Σύριζα και η άλλη στη ΝΔ:

Α) Το εξώφυλλο της εφημερίδας «Το Έθνος», το οποίο είναι ξεκάθαρο, αφού θέτει ως κεντρικό θέμα του τον κίνδυνο ενισχύσεως της Χρυσής Αυγής. Αξιοσημείωτο ότι περί αυτού αρθρογραφεί και η Μαριέττα Γιαννάκου, η κάποτε υπουργός Παιδείας της ΝΔ, που έβαλε το βιβλίο της Ρεπούση στα σχολεία.

Β) Το κύριο άρθρο της εφημερίδας «Το Βήμα», με τίτλο «Η Ευρώπη που πληγώνουμε…», όπου πλέκεται το εγκώμιο της Ε.Ε., σημειώνεται ότι «καλό είναι να θυμόμαστε ότι οι εθνικιστικές  ονειρώξεις και διεκδικήσεις στάθηκαν διαχρονικά πηγές δεινών», σε μία προσπάθεια να στηριχτούν οι αντεθνικές επιλογές της ΝΔ και του Σύριζα.

Εμείς από την πλευρά μας, πέρα από το να σημειώσουμε τον τρόμο τους εμπρός στην άνοδο της Χρυσής Αυγής, να θυμίσουμε στους Έλληνες τίνος φορείς της προπαγάνδας ήτανε διαχρονικά οι εφημερίδες του καθεστώτος και να καλέσουμε τους Έλληνες να κάνουν τον φόβο τους πραγματικότητα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tromos-stis-fullades-tou-katesthmenou-anebainei-h-akrodejia-kai-plhgwnoume#ixzz5oqG4jVTY

Exit mobile version