Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγωνιστικό μήνυμα Ν. Γ. Μιχαλολιάκου από την Τ.Ο. Αχαρνών: “Στις 26 Μαΐου εκατοντάδες χιλιάδες Εθνικιστές θα πουν το μεγάλο ΝΑΙ στην Χρυσή Αυγή που έρχεται”!

YouTube Poster

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επισκέφθηκε απόψε τα καμένα γραφεία της Τ.Ο. Αχαρνών στο Μενίδι, τα οποία χτύπησαν με βομβιστική επίθεση οι “γνωστοί-άγνωστοι” τρομοκράτες του αριστερού παρακράτους.

Συνοδεύομενος από τον Βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά και τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές Αθανάσιο Κωνσταντίνου και Νίκο Λεμοντζή έστειλε αγωνιστικό μήνυμα ότι οι επιθέσεις κράτους και παρακράτους δεν μας λυγίζουν.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε: “Είμαστε εδώ στα καμένα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Αχαρνών της Χρυσής Αυγής. Κάποιοι νομίζουν ότι με την τρομοκρατία θα σταματήσουν τους Εθνικιστές. Κάνουν λάθος!

Μεθαύριο Κυριακή στις 26 Μαΐου εκατοντάδες χιλιάδες Εθνικιστές σε όλη την Ελλάδα θα πουν το μεγάλο ΟΧΙ στο διεφθαρμένο σύστημα, θα πουν το μεγάλο ΝΑΙ στην Χρυσή Αυγή που έρχεται, στην Ελλάδα των ονείρων μας“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agwnistiko-mhnuma-n.-g.-michaloliakou-apo-ta-kamena-grafeia-ths-t.o.-acharn#ixzz5orzAApQ5

Exit mobile version