Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΝΔ στην Θράκη πήγανε επίσκεψη στην τουρκία

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΝΔ στην Θράκη πήγανε επίσκεψη στην τουρκία

Επίσκεψη σε τουρκικά πανεπιστήμια για να επιβλέψουν την εκπαίδευση της… μειονότητας πραγματοποίησαν υποψήφιοι περιφερειακού σύμβουλοι της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με τον συνδυασμό του Μέτιου, ο οποίος είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως μεταδίδει το έγκριτο tourkikanea.gr, «οι Αχμέτ Ιμπράμ και Ταρκάν Μουλταζά που είναι υποψήφιοι για την περιφέρεια με την λίστα του Μέτιου επισκέφθηκαν τους Δυτικοθρακιώτες φοιτητές που σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο Ναμίκ Κεμάλ στο Τεκίρνταγ».

Εκεί, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΝΔ βγάλανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας εδώ, είδαμε το ποσό εξοπλισμένοι είναι οι φοιτητές μας που σπουδάζουν εδώ όσον αφορά τα μειονοτικά θέματα, όπως και το πόσο έχουν αντιληφθεί την σημασία που έχουν οι εκλογές της 26ης Μαΐου. Εμείς ως περιφερειακοί σύμβουλοι, υπογραμμίσαμε το πόσο σημαντικές είναι αυτές οι εκλογές για την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και τους καλέσαμε για να ψηφίσουν στις εκλογές αυτές στις 26 Μαΐου στην Ελλάδα. εστιάζοντας στην σημασία που έχει ο πρώτος γύρος των εκλογών είπαμε στους φοιτητές μας προς οι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι θα εκλεγούν από την πρώτη φορά και ότι για αυτό η καλύτερη επιλογή για τη μειονότητα είναι να ψηφίσουν στον πρώτο γύρο. Επίσης τους είπαμε πως όπως κάναμε μέχρι σήμερα έτσι και από τώρα και μετά θα συνεχίσουμε να τους βοηθούμε στην επίλυση των θεμάτων τους είτε σχετικά με την εκπαίδευση η σχετικά με άλλα θέματα που έχουν.”

Να χαίρονται οι «πατριώτες» της ΝΔ τους περιφερειακούς τους συμβούλους και ας μην νομίζει κανένας αφελής ότι αυτοί είναι «εκτός γραμμής». Δεκαετίες τώρα κυβέρνησε τον τόπο η ΝΔ, παραδίδοντας την μουσουλμανική μειονότητα βορά στο τουρκικό προξενείο και τους πράκτορές του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upopshfioi-perifereiakoi-sumbouloi-ths-nd-sthn-thrakh-phgane-episkepsh-sthn#ixzz5osRjIcVN

Exit mobile version