Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Επιτέλους είδαμε τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής στην τηλεόραση, να ακούσουμε και εμείς ως ψηφοφόροι τις θέσεις του κόμματος. Πραγματικά σε όλα όσα λέει ο κύριος Μιχαλολιάκος έχει απόλυτο δίκιο, ακόμη και για το ΠΑΣΟΚ που κατηγορείται και στελέχη του έχουν μπει φυλακή, επειδή καταλήστευσαν το κράτος, δίνεται οικονομική χρηματοδότηση την ίδια στιγμή που χρωστάει 200 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα. Να ξέρετε τους έχουμε πάρει χαμπάρι εδώ και χρόνια και σε αυτό έχει βοηθήσει ο λόγος της Χρυσής Αυγής, που μας ξεστράβωσε και είδαμε την αλήθεια. Γι΄αυτό σας φιμώνουν, επειδή λέτε την αλήθεια στον κόσμο. Μ΄ εσάς μάθαμε για τον στημένο ρόλο των δημοσιογράφων, μ΄ εσάς για τις συμφωνίες και τις προδοσίες κατά της Πατρίδας μας. Αλλά ακόμη και έτσι, με τον ελάχιστο χρόνο που σας δίνουν να ξέρετε ότι έχετε όλους τους Έλληνες με το μέρος σας και την Κυριακή των εκλογών θα επικρατήσει η Φωνή των Ελλήνων, η Χρυσή Αυγή.

Πέτρος Κ.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αθανάσιος Κωνσταντίνου στο OPEN – ΒΙΝΤΕΟ

Η αρχαία Ελλάδα ήταν η Αυγή της δημοκρατίας, η Αυγή της φιλοσοφίας, η Αυγή της ιατρικής, η Αυγή των μαθηματικών, η Αυγή της κωμωδίας, η Αυγή της ποίησης, η Αυγή της τραγωδίας, η Αυγή της γραμματικής, η Αυγή της γλυπτικής, η Αυγή της ιστορίας, η Αυγή της λογοτεχνίας. Η αρχαία Ελλάδα είναι η Αυγή του σύγχρονου πολιτισμού. Πολύ σύντομα ανατέλλει πάνω από την Πατρίδα μας, ξανά μετά από πολλά χρόνια μια Χρυσή Αυγή.

Σπύρος Γ, Πειραιάς

Τρόμος στις φυλλάδες του κατεστημένου: Ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και πληγώνουμε την Ευρώπη!

Eίδα βίντεο στα social media που έδειχνε την υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το Δήμο της Αθήνας να μας δίνει οδηγίες πώς να φοράμε την μαντήλα των ισλαμιστών. Ε, ναι γιατί η λογική των δημοκρατών είναι να φορέσουμε όλες μαντήλες για να αισθάνεται καλύτερα ο κόσμος, να υπάρχει αλληλεγγύη, όχι για εμάς προφανώς που δεν φοράμε αλλά γι΄ αυτές που φορούν. Το θέμα δεν είναι ρατσιστικό όχι, το θέμα είναι βαθιά πολιτισμικό όποιος δεν καταλαβαίνει ότι το Ελληνικό Πνεύμα πρέπει να κυριαρχήσει στον πλανήτη είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ο μισογυνισμός είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος, εμείς ως Ελληνίδες δεν χρειαζόμαστε να πάμε την χώρα 500 χρόνια πίσω για να επανέλθει η ηθική και να σταματήσει η κρίση. Χρειαζόμαστε να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας το Αθάνατο Αρχαίο Ελληνικό πνεύμα της Σχολής του Πλάτωνος. Φτάνει πια με τον σκοταδισμό αιώνων, ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας και αυτό μόνο με την Χρυσή Αυγή μπορούμε να το επιτύχουμε.

Ελευθερία Ν.

Μετά τον Μητσοτάκη έκκληση και του Τσίπρα προς την Νεολαία να μην ψηφίσει Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-25-maiou-2019#ixzz5ouZKmg7P

Exit mobile version