Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δήλωση υποψηφίου Περιφερειάρχη με την “Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία”, Νικόλαου Χρυσομάλλη για τις αυριανές εκλογές

Λίγες ώρες πριν από το άνοιγμα της κάλπης και βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης εθνικιστικής νίκης στις περιφερειακές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, τους συνεργάτες μου, τα στελέχη και όλους τους υποστηρικτές και φίλους του συνδυασμού μας, της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” για τον δύσκολο και ταυτόχρονα καλό και όμορφο αγώνα που έδωσαν τις εβδομήντα ημέρες της προεκλογικής περιόδου υπό συνθήκες αντίξοες και σε καθεστώς απόλυτου αποκλεισμού και λογοκρισίας από τα συστημικά ΜΜΕ.

Η Νίκη της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία” έρχεται και στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών θα είναι θριαμβευτική. Ευελπιστούμε ότι με την δική σας στήριξη και ψήφο θα είμαστε παρόντες και  την επόμενη Κυριακή, ώστε να καταστούμε η εθνική αντιπολίτευση στο νέο περιφερειακό συμβούλιο“.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης με την “Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhlwsh-nikolaou-chrusomallh-gia-tis-aurianes-perifereiakes-ekloges#ixzz5oy3a4T7E

Exit mobile version