Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Kυριακή 26 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 26 Μαΐου 2019

Εμείς στην Χρυσή Αυγή αγωνιστήκαμε χρόνια ολόκληρα σε πλατείες και σε δρόμους για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Θυμάμαι τις εκδηλώσεις που κάναμε μέσα στο κατακαλόκαιρο στην πλατεία της Φλώρινας και ζητούσαμε να κλείσουν τα γραφεία του φιλοσκοπιανού “Ουράνιου Τόξου”, θυμάμαι που διαδηλώναμε κάθε χρόνο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Εμείς δεν θυμηθήκαμε την Μακεδονία προεκλογικά σαν σημείο της προεκλογικής μας αντζέντας για να πάρουμε ψήφους, εμείς αγωνιστήκαμε από παιδιά για την Μακεδονία μας. Η Χρυσή Αυγή αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από τον κόσμο γιατί είναι το μόνο γνήσιο Εθνικιστικό κίνημα. Όταν όλοι τους ήταν στα εξοχικά τους και απολάμβαναν τα καλοκαιρινά τους μπάνια, εμείς είμασταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου να φωνάζουμε για την Μακεδονία. Και αυτό γιγαντώθηκε και πλέον σήμερα το γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες. Αν κάποιοι ψευτοπατριώτες, αναχώματα του πολιτικού συστήματος που ξεπούλησε την Μακεδονία νομίζουν ότι θα πάρουν ψήφους με επικοινωνιακά σόου και προεκλογικά πανηγυράκια από τους πατριώτες πλανώνται πλάνην οικτράν! Μόνο Χρυσή Αυγή η μόνη πραγματική Εθνικιστική φωνή σ΄ αυτόν τον τόπο.

Νίκος Φ.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την “Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία”, Νίκος Χρυσομάλλης στην Εγνατία Τηλεόραση – ΒΙΝΤΕΟ

Μπράβο παλικάρια! Είστε οι μόνοι που παραμένετε όρθιοι σε ένα ρημαγμένο κόσμο! Διάβασα μόλις χθες ότι έβαλαν βόμβα στα γραφεία σας στις Αχαρνές και μια ημέρα μετά αυτά λειτουργούν κανονικά, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σε όλο το σύστημα που μας πολεμά. Δεν το έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι πως η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει με τίποτα. Το ατσάλι δυναμώνει όσο το χτυπάς και έτσι όλοι μας την Κυριακή θα τους δείξουμε ότι κανείς δεν τελειώνει την Χρυσή Αυγή, αλλά αντιθέτως η Χρυσή Αυγή τελειώνει τους κλέφτες και τους προδότες.

Δημήτρης Α.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αθανάσιος Κωνσταντίνου στο Ράδιο Παλμός – Ηχητικό

Διάβασα στο “Βήμα” ότι ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή πληγώνουμε την Ευρώπη. Έτοιμος ήμουν να δακρύσω από… συγκίνηση! Ρε αθεόφοβοι, ποια Ευρώπη πληγώνουμε; αυτή που γέμισε πληγές την Ελλάδα; Την Ελλάδα που μετρά απολύσεις, αυτοκτονίες, άστεγους, καραβιές παράνομων μεταναστών εξαιτίας της Ευρώπης; Την Ελλάδα πληγώνουμε με τις Συμφωνίες σας, με τις δημόσιες σχέσεις σας με τον “Σουλτάνο”, επειδή εσείς θέλετε να κάνετε μπίζνες και να εξασφαλίσετε τον εαυτούλη σας και μόνο. Δεν μας ενδιαφέρει η Ευρώπη όσο και αν πληγωθεί, εμάς μας ενδιαφέρει η Πατρίδα μας και μόνο! Γι΄ αυτό μόνο Χρυσή Αυγή, για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας.

Λάζαρος Χ.

Ενημερωτική δράση υποψηφίων της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα – Βίντεο, Φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-26-maiou-2019#ixzz5oyzxZK3a

Exit mobile version