Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΟΒΙΕΡΤ

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί 

Η δημοσιογράφος του Alpha, βουτηγμένη στην πλάνη της, νόμισε ότι έκανε έξυπνη ερώτηση στον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής: «Η δημοκρατία σας δίνει αυτό το βήμα για να μιλήσετε» του είπε. Και το γέλιο των χιλιάδων ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής αντήχησε στο πανελλήνιο… Ο Γ.Γ. της απάντησε καταλλήλως, αλλά η απόλυτη γελοιοποίηση για την δημοσιογράφο, ήλθε λίγες ώρες αργότερα, όταν η «δημοκρατία» κατέβαζε τους διακόπτες της ΕΡΤ, για να μην μεταδοθεί η διακαναλική συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ, συνδικαλιστικό όργανο της ΕΡΤ, σε μια εδώ και χρόνια, κατ’ εξακολούθηση (και καθ’ έξη) εγκληματική δραστηριότητα, κάθε φορά που η ΕΡΤ υποχρεούται από τον νόμο, να μεταδώσει συνεντεύξεις της Χρυσής Αυγής, κάνει απεργία για να σταματήσει την μετάδοση. Και μην νομίσει κάποιος αφελής, ότι πρόκειται για σατανική σύμπτωση, διότι η ΠΟΣΠΕΡΤ με ανακοινώσεις, έχει περηφανευτεί για τις ενέργειές της και έχει διαμηνύσει προς όλους ότι θα συνεχίσει να το κάνει.

Μόνο που αυτό είναι παράνομο! Η ΠΟΣΠΕΡΤ, βάσει καταστατικού, υποχρεούται να κινείται σε συγκεκριμένα πλαίσια και πάντα σχετικά με τα εργασιακά συμφέροντα των μελών της, εργαζομένων της ΕΡΤ. Κανένας τέτοιος λόγος δεν προκύπτει εδώ για τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Κανένα τέτοιο αίτημα δεν τίθεται προς την διοίκηση. Αντίθετα θρασύτατα, παραδέχονται ότι παρανομούν για να φιμώσουν την Χρυσή Αυγή. Και κατ’ επέκταση παρανομεί και η διοίκηση της ΕΡΤ, αφού δεν καταγγέλλει την παρανομία της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Αυτούς όλους τους πληρώνουμε εμείς. Όλοι οι Έλληνες. Με δυο λόγια λοιπόν, μια σταλινική συμμορία, χρησιμοποιεί τα χρήματα των πολιτών, για να παρανομεί. Και αναρωτιέται κανείς: Γιατί η δικαιοσύνη δεν προστατεύει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, των οποίων στην ΠΟΣΠΕΡΤ  προκλητικά κι επαναλαμβανόμενα, καταπατούν και προσβάλλουν;

Γιατί δεν αντιλαμβάνονται όσοι έχουν την ευθύνη, ότι τέτοιες ενέργειες, δεν φιμώνουν την Χρυσή Αυγή, αλλά ουσιαστικά φιμώνουν την δικαιοσύνη; Ότι το κύρος της δικαιοσύνης πλήγεται ανεπανόρθωτα! Κι όταν πλήγεται το κύρος της δικαιοσύνης, πλήγεται και ο πυρήνας του κράτους. Και όλα αυτά, γίνονται  για το τίποτε! Μόνο μεταξύ τους κάθονται και πανηγυρίζουν.

Η Χρυσή Αυγή δεν φιμώνεται, περπατάει στα πεζοδρόμια, στις λαϊκές, στις πλατείες, στα εργοστάσια και στις γειτονιές, με όλο τον κόσμο στο πλευρό της. Παντού εισπράττουμε χαμόγελο και μια ζεστή χειραψία. Οι αυταρχικοί κυβερνώντες όμως, δεν μπορούν. Έχουν χάσει τον Έλληνα, που αγκαλιάζει ξανά την Λαϊκή Δεξιά και γυρνάει την πλάτη στην αυταρχική αριστερά. Η ώρα της Νίκης πλησιάζει.

Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sobiert#ixzz5p1Nx9Ox9

Exit mobile version