Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία ΕΡΤ για την φίμωση της Χρυσής Αυγής – Θα παρέμβει, ως οφείλει, Εισαγγελέας; BINTEO

Ομολογία ΕΡΤ για την φίμωση της Χρυσής Αυγής - Θα παρέμβει, ως οφείλει, Εισαγγελέας; BINTEO

Βίντεο – ομολογία για τον πλήρη και ολοκληρωτικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής έβγαλε «στον αέρα» η ΕΡΤ σε μία πρωτοφανή πρόκληση εις βάρος των Ελλήνων πολιτών που πληρώνουν αναγκαστικά τους συγκεκριμένους κηφήνες του 0,5% τηλεθέασης.

Στο βίντεο, οι κηφήνες ομολογούν ότι προέβαλλαν ακόμα και κόμματα που ουσιαστικά δεν υφίστανται και την ίδια ώρα δεν προέβαλλαν καθόλου το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας, την μοναδική αντιπολίτευση ενάντια στα όσα σχεδιάζονται εις βάρος των Ελλήνων, την Χρυσή Αυγή.

Το βίντεο αυτό αποτελεί πειστήριο και οφείλει να προκαλέσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα για την παραβίαση του εκλογικού νόμου και της αρχής της πολιτικής πολυφωνίας, αποδεικνύοντας εν τοις πράγμασι ότι η ΕΡΤ αποτελεί την φωνή του κατακτητή, της δικτατορίας των διεφθαρμένων που ταλανίζει την Πατρίδα μας.

Θα υπάρξει άραγε, παρέμβαση Εισαγγελέα για ένα αδίκημα που έχει ήδη ομολογηθεί ή για άλλη μία φορά η Δημοκρατία θα πάει… περίπατο;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-ert-gia-thn-fimwsh-ths-chrushs-aughs-tha-parembei-ws-ofeilei-eisag#ixzz5p40v637A

Exit mobile version