Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το «συνταγματικό τόξο» πανηγυρίζει την ώρα που χάνεται η Θράκη!

Την ώρα που σύσσωμο το λεγόμενο συνταγματικό τόξο φρόντιζε για την κατασκευή κατάλληλων συστημικών αναχωμάτων κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, ένα ολόκληρο κομμάτι της Πατρίδος μας δείχνει να χάνεται.

Συγκεκριμένα, στους ευαίσθητους νομούς της Ροδόπης και της Ξάνθης το κόμμα που έχει στήσει το τουρκικό προξενείο αναδεικνύεται πρώτη δύναμη, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για πολιτικές εξελίξεις εξαιρετικά δυσμενείς για την Πατρίδα μας.

Ενδεικτικό της σήψης που επικρατεί στην Πατρίδα μας είναι ότι τα κόμματα του κατεστημένου αντί να συνασπίζονται εναντίον αυτού του Εθνικού Κινδύνου, φροντίζουν να πλειοδοτούν σε φιλοτουρκισμό, προκειμένου να εκμεταλλευτούν αυτές τις ψήφους, δεδομένου ότι το τουρκικό κόμμα συνήθως δεν κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές και παρέχει την στήριξή του αναλόγως.

Είναι προφανές ότι αυτόν τον Εθνικό Κίνδυνο μονάχα η Χρυσή Αυγή μπορεί να τον σταματήσει, αφού το σύνολο των αντεθνικών κομμάτων συνασπίζεται εναντίον της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-suntagmatiko-tojo-panhgurizei-thn-wra-pou-chanetai-h-thrakh#ixzz5p78McYXb

Exit mobile version