Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανηγυρισμοί στο κλεφτοΠαΣοΚ από την διάσπαση των ψήφων της Χρυσής Αυγής

Ενδεικτική της πολιτικής καταστάσεως και του ποιος ωφελήθηκε από την μεταβολή του πολιτικού χάρτη, η οποία συντελέστηκε στις Ευρωεκλογές, είναι η δήλωση της Φώφης Γεννηματά αμέσως αφότου ξεκαθάρισαν κάπως τα ποσοστά των κομμάτων.

Σας παραθέτουμε τι είπε: «το ΚΙΝΑΛ ενισχύεται και αποκτά νέα δυναμική στο κέντρο της πολιτικής σκηνής ως ο εγγυητής για προοδευτικές εξελίξεις στη χώρα που θα βάλουν οριστικά τους φασίστες στο περιθώριο».

Είναι σαφές ότι ευνοημένος από την διάσπαση των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής είναι ο εσμός των κλεφτών και των απατεώνων του ΠαΣοΚ. Το γεγονός δε ότι ο Βελόπουλος προέρχεται από τους κόλπους του ΠαΣοΚ προφανώς και δεν είναι τυχαίο.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, πως το αποτέλεσμα του Βελόπουλου ουδόλως σχολιάστηκε από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, γεγονός που δείχνει ξεκάθαρα πως είναι ένα αποτέλεσμα που βολεύει για να αποπροσανατολίζει την πατριωτική ψήφο και να την στρέφει σε ανθρώπους του συστήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panhgurismoi-sto-kleftopasok-apo-thn-diaspash-twn-pshfwn-ths-chrushs-aughs#ixzz5p7E89g9r

Exit mobile version