Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τίποτα δεν τελείωσε ο αγώνας συνεχίζεται!

Μπορεί μια εκλογική μάχη να μην κερδήθηκε, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι παλέψαμε μόνοι εναντίον όλων, τίποτε δεν τέλειωσε.

Μόνο περηφάνια μπορεί να νιώσει  όποιος ανήκει όχι σε ένα κόμμα όπως είναι το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα  που είναι πραγματικά κόντρα σε όλους και σε όλα, αποκλεισμένο από τα ΜΜΕ.

Μόνο περηφάνια μπορεί να νιώσετε που η  Χρυσή Αυγή ΔΕΝ εισέπραξε, ούτε την νόμιμη επιχορήγηση  αλλά ούτε και την εκλογική έκτακτη επιχορήγηση που έλαβαν ΌΛΑ τα κόμματα της Βουλής, αποδεικνύοντας ότι για να συμμετάσχεις στην εκλογική μάχη δεν χρειάζονται χρήματα αλλά ψυχή.

Υπό αυτό το πρίσμα το αποτέλεσμα των εκλογών μόνο ήττα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν ότι η Χρυσή Αυγή πολεμήθηκε λυσσαλέα από όλο το σύστημα και κάτω από συνθήκες πρωτοφανούς πόλωσης για ευρωεκλογές. Κάτω από συνθήκες αποδεδειγμένης βίας από το παρακράτος της αριστεράς.

Φανταστείτε να είχαμε την χρηματοδότηση που δικαιούμασταν και εκ του νόμου μια λογική προβολή από τα ΜΜΕ. Φανταστείτε να μην είχε υπάρξει ποτέ όλη η εκστρατεία του τρόμου, από κυβέρνηση, κόμματα και ΜΜΕ. Φανταστείτε να μην υπήρχε η 24ωρη εμετική προπαγάνδα.

Η Χρυσή Αυγή θα παραμείνει όρθια!

Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει τεράστια ευθύνη απέναντι σε όσους το εμπιστεύθηκαν αλλά και σε αυτούς που σίγουρα θα το εμπιστευθούν στο μέλλον. Όσο κι αν μας χτυπούν εμείς θα ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ και θα…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version