Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Σειρήνες της πολώσεως και εμείς

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Εκλογές έρχονται και τα δύο μεγάλα κόμματα καλλιεργούν το συνηθισμένο κλίμα πόλωσης, που ευνοεί και τα δύο. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια ο Σύριζα και η ΝΔ να ψήφισαν χεράκι χεράκι τα πιο σημαντικά νομοσχέδια, όπως το τζαμί στον Βοτανικό, ο γάμος των ομοφυλοφίλων, το μνημόνιο της αριστεράς, η πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» και φυσικά η προδοσία της Μακεδονίας, όμως τώρα άξαφνα εμφανίζονται ως δήθεν «ορκισμένοι εχθροί».

Αυτή η τακτική είναι συνήθης στα χρόνια της Μεταπολίτευσης και παραδοσιακά λήγει με το πέρας των εκλογών, όπου οι πρώην «ορκισμένοι εχθροί» τα ξαναβρίσκουν στο όνομα του «πολιτικού πολιτισμού» και της «εθνικής συνεννοήσεως». Ενίοτε, μάλιστα, οι «ορκισμένοι εχθροί» συγκυβερνούν κιόλας, όπως έδειξαν τα προηγούμενα χρόνια με τις αλλεπάλληλες συγκυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, άλλοτε με «τσόντα» τους δήθεν «πατριώτες» του ΛΑΟΣ και άλλοτε με την ΔΗΜΑΡ.

Τώρα ξαφνικά, ο Σύριζα και η ΝΔ έχουν σταματήσει να ασχολούνται με τα μείζονα θέματα της πολιτικής και ξεκατινιάζονται για ζητήματα παντελώς αδιάφορα, όπως π.χ. το αν είχε κόσμο ο Μητσοτάκης στα Χανιά ή το αν ο Πολάκης είναι ένας αγροίκος, ζητήματα δηλαδή που δεν αφορούν κανέναν, αλλά αποτελούν βούτυρο στο ψωμί των προπαγανδιστικών μηχανισμών του καθεστώτος, που τα ανάγουν σε μοναδικά θέματα της επικαιρότητας.

Στην πραγματικότητα, όπως πολλάκις έχουμε πει στην Ελλάδα υπάρχουν δύο μονάχα κόμματα. Δεν παραγράφεται εύκολα αυτό το «πλην Χρυσής Αυγής» που ακούσαμε τόσες φορές τα τελευταία χρόνια. Επίσης, δεν παραγράφεται η συμπεριφορά την οποία αντιμετωπίζει η Χρυσή Αυγή σταθερά τα τελευταία επτά χρόνια όντας:

α) Η μοναδική παράταξη που δεν παίρνει κρατική χρηματοδότηση

β) Η μοναδική παράταξη που δεν της δίνεται δημόσιο βήμα για να εκφράσει τις θέσεις της

γ) Η μοναδική παράταξη που δεν διαθέτει Αντιπρόεδρο στην Βουλή

δ) Η μοναδική παράταξη που όλοι αυτοί που κλέβανε τον Ελληνικό Λαό βρίζουν και φοβούνται την άνοδό της

Παράλληλα, επειδή τα παπαγαλάκια του καθεστώτος μονίμως φροντίζουν να πετάνε λάσπη στην Χρυσή Αυγή αξίζει να θυμηθούμε κάποια γεγονότα των τελευταίων ετών ώστε να αποκατασταθεί η Αλήθεια:

1. Η Χρυσή Αυγή ήταν η μόνη παράταξη που αντιστάθηκε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και συνεχίζει να αγωνίζεται για κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών

2. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη παράταξη που αντιστέκεται στον εθνομηδενισμό. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν υποψηφίους όπως τον Καιρίδη, τον Φίλη, την Ρεπούση και άλλους που καθυβρίζουν τους Έλληνες και διαστρεβλώνουν την Ελληνική Ιστορία.

3. Η Χρυσή Αυγή ήταν η μόνη πολιτική δύναμη που σταθερά και αταλάντευτα στάθηκε απέναντι στην εθνοκτόνα πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» και την ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω, ας προσέλθουν οι Έλληνες στις κάλπες και ας κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες της πολώσεως που προσπαθούν να τους αποπροσανατολίσουν και να τους οδηγήσουν να ψηφίσουν τους δήμιούς τους.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-seirhnes-ths-polwsews-kai-emeis#ixzz5p9JBGv9f

Exit mobile version