Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Είμαι βαθιά απογοητευμένος και οργισμένος σχετικά με το πως σκέφτονται οι ψηφοφόροι. Οι ίδιοι που ψήφισαν το 2015 τον Τσίπρα για να φύγει ο σκευωρός Σαμαράς, αυτόν που τους έβαλε να πληρώνουν ενοίκιο στο ίδιο τους το σπίτι και ανέβασε την φορολογία στα ύψη, είναι οι ίδιοι που ψηφίζουν Μητσοτάκη για να φύγει ο Τσίπρας! Κακά τα ψέμματα. Ψηφίζουν τον έναν για να φύγει ο άλλος και η Ελλάδα βουλιάζει μέσα στην εγκληματικότητα, τους λαθρομετανάστες και την κλεψιά. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με τον Αρχηγό μας μέχρι το τέλος για μια Ελλάδα Ελληνική! Ό,τι κι αν κάνουν, στις 30 Ιουνίου θα μας βρουν μπροστά τους. Χρυσή Αυγή εναντίον όλων!

Λ. Ι.

Οι Σειρήνες της πολώσεως και εμείς

Η πολιτική κύριοι είναι επάγγελμα και μάλιστα πολύ βρώμικο. Αυτό απόδειξαν για άλλη μια φορά οι χθεσινές εκλογές και εσείς σαν ρομαντικοί και ερασιτέχνες, αποκλεισμένοι από τα ΜΜΕ και διωκόμενοι πρέπει να αντέξετε και συνεχίσετε ακάθεκτοι. Την διαφορά την έκαναν πάντα οι λίγοι και οι αγνοί και εσείς είστε το μέλλον της Ελλάδος, να μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό. Θα σας στηρίζουμε ότι και να γίνει. Συνεχίζουμε δυνατά, η επόμενη μάχη είναι στις 30 του Ιούνη. Ζήτω η Νίκη!

Μαρία Τ.

Τούρκο Ευρωβουλευτή εξέλεξαν οι κομμουνιστές στην Κύπρο

Η κάλπικη πόλωση που δημιουργεί η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα σεβαστεί την Συμφωνία των Πρεσπών και που μαζί ψήφισαν το τζαμί στην Αθήνα και το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών, εν μέρει απέδωσε. Έσπευσε ο φιλήσυχος πατριώτης να ψηφίσει την ΝΔ ώστε να φύγει ο μπολσεβίκος Τσίπρας. Το πρόβλημα είναι ότι η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με τον πατριωτισμό και την Ελλάδα και αυτό φαίνεται από την λίστα καλεσμένων της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Κάθε χρόνο καλεσμένος κάποιος από την οικογένεια Μητσοτάκη. Φιλομεταναστευτική πολιτική ανοικτών συνόρων και παγκοσμιοποίηση. Ας μην ξεγελιούνται οι Έλληνες από αυτά τα πυροτεχνήματα. Η Ελλάδα πρέπει να μείνει Ελληνική και δυστυχώς οι «αριστεροί» και οι «δεξιοί» δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτό. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν αυτό τόσο πιο γρήγορα θα δούμε μια άσπρη μέρα στον τόπο αυτό. Χρυσή Αυγή δαγκωτό.

Νίκος Φ.

Τίποτα δεν τελείωσε ο αγώνας συνεχίζεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-28-maiou-2019#ixzz5pDJu4qMC

Exit mobile version