Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. σε κομματική εκδήλωση του Σύριζα – Σε μια εικόνα η κατάντια των θεσμών στην Ελλάδα

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. σε κομματική εκδήλωση του Σύριζα - Σε μια εικόνα η κατάντια των θεσμών στην Ελλάδα

Δεν είναι να απορεί κανείς που το ερυθρό παρακράτος έχει ξεφύγει και ασκεί σκληρή τρομοκρατία εις βάρος των Ελλήνων. Δεν είναι μόνο ότι έχουν την στήριξη της κυβέρνησης, είναι και το γεγονός πως οι αρχές έχουν καταστεί έρμαιο των κυβερνώντων.

Αυτό αποδεικνύει αδιάψευστα, η φωτογραφία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος βρέθηκε στην προεκλογική εκδήλωση του Σύριζα στο Σύνταγμα, στο πλευρό των υπουργών και δη του Σκουρλέτη, ο οποίος είναι υπερήφανος για την παρακρατική δράση του γιού του.

Βεβαίως, δεν χρειαζόταν αυτή η φωτογραφία για να το καταλάβουμε. Μας αρκούσε η εικόνα του να παίρνει τηλέφωνο ο Βούτσης και να γίνονται τα περιπολικά «ταξί» για τους παρακρατικούς του Ρουβίκωνα. Μας αρκούσε, πολύ περισσότερο, ότι γίνονται καιρό τώρα τα αίσχη και δεν σημειώνεται ποτέ ούτε μία σύλληψη από πλευράς των παρακρατικών.

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή η εικόνα που διέρρευσε δεν είναι αποκλειστικότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι γνωρίζουν πως εδώ και χρόνια οι αρχές είναι έρμαιο της αντίστοιχης κυβερνήσεως, με αποκορύφωμα την κατάντια στην οποία περιήλθαν επί Δένδια, με τον υπουργό να κάνει προσωπική επιθεώρηση για… τατουάζ στους αστυνομικούς.

Το καινούργιο που προσφέρει αυτή η φωτογραφία, είναι να αποτυπώνει την κατάντια σε εικόνα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-archhgos-ths-el.as.-se-kommatikh-ekdhlwsh-tou-suriza-se-mia-eikona-h-kata#ixzz5pDY7uXCl

Exit mobile version