Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί ΑΥΡΙΟ: Αντεπίθεση ΤΩΡΑ με τη Χρυσή Αυγή!

Το σύνολο των πολιτικών αντιπάλων της Χρυσής Αυγής και μαζί τους τα παπαγαλάκια και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του Καθεστώτος πανηγυρίζουν από χθες το βράδυ διότι πέτυχαν να την εκτοπίσουν από την τρίτη θέση. Επιχαίρουν πρόσκαιρα όμως και γνωρίζουν καλά πλέον πως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει περισσότερο δυνατούς.

Από την άκρα αριστερά μέχρι και την ψοφοδεξιά των… «χειρόγραφων επιστολών του Ιησού», το Καθεστώς της διαφθοράς και της σαπίλας πανηγυρίζει. Δεν πανηγυρίζει βεβαίως διότι η χώρα βγήκε από τα Μνημόνια, ούτε επειδή βελτιώθηκε η οικονομική κατάσταση των συμπατριωτών μας μετά από αμέτρητες θυσίες στις οποίες υποβλήθηκαν και εξακολουθούν να υποβάλλονται. Πανηγυρίζει αντιθέτως επειδή μειώθηκε το ποσοστό του Κινήματος εκείνου που αποτελεί την μοναδική πραγματική απειλή για το σύστημα της ξενοκρατίας. Καλά κάνει, κατήγαγε πράγματι νίκη, αλλά σύντομα θα απελπιστεί εκ νέου διότι χάσαμε μια μάχη και όχι τον πόλεμο.

Χάσαμε μια μάχη, αλλά Εμείς οι Εθνικιστές ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! Οι Σημαίες δεν υποστέλλονται και το πολιτικό έδαφος που μέχρι σήμερα έχει κατακτηθεί δεν παραδίδεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-antepithesh-twra-m#ixzz5pFF8p8pR

Exit mobile version