Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα: Παραιτήθηκε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ η Μεγαλοοικονόμου

Πολλοί έμειναν έκπληκτοι από την απόφαση Τσίπρα να προκηρύξει άμεσα εκλογές μετά την συντριβή του στις Ευρωεκλογές, όμως στην πραγματικότητα αυτή η απόφαση ήταν αναμενόμενη.

Όντως, δεν υπήρχε καμία συνταγματική επιταγή για να το κάνει και αν ήταν στο χέρι του θα καθόταν με οποιοδήποτε τίμημα στην καρέκλα για ακόμα μία μέρα. Όμως, η ευρύτητα της συντριβής που βίωσε, σε συνδυασμό με τα τυχοδιωκτικά στοιχεία που περιμάζεψε στο κόμμα του για να μην πέσει νωρίτερα, του επέβαλλαν αυτή την απόφαση.

Ήδη σήμερα, δύο μόλις μέρες μετά την συντριβή, η Μεγαλοοικονόμου την οποία είχε περιμαζέψει από τον θίασο Λεβέντη, δήλωσε την παραίτησή της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς καν να δηλώσει τον λόγο.

Πάει η «λεβεντιά» ο Τσίπρας και τώρα απομένει να δούμε ποιον θα αγκαλιάσει η Μεγαλοοικονόμου. Πάντως αν το πάρουμε από άποψη γραφικότητας, μάλλον για Βελόπουλο την βλέπουμε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anemomazwmata-diaboloskorpismata-paraiththhke-apo-thn-k.o.-tou-suriza-h-meg#ixzz5pFFOGlRQ

Exit mobile version