Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απειλές πολέμου από τον τούρκο υπουργό Αμύνης: Δεν θα επιτρέψουμε την δημιουργία τετελεσμένων στο Αιγαίο

Απειλές πολέμου από τον τούρκο υπουργό Αμύνης: Δεν θα επιτρέψουμε την δημιουργία τετελεσμένων στο Αιγαίο

Μπορεί στην Ελλάδα ο Σύριζα και η ΝΔ να επιδιδονται σε μικροπολιτική άνευ ουσίας με μόνο σκοπό την πόλωση, όμως στο πλευρό της Πατρίδας υπάρχει ένα πραγματικό αγκάθι, το οποίο δεν κοιτάνε να αντιμετωπίσουν.

Αυτή δεν είναι άλλη από την τουρκική απειλή, η οποία όχι μόνο δεν αντιμετωπίζεται, αλλά και πριμοδοτείται από την απάθεια με την οποία αντιμετωπίζουν το ζήτημα οι πολιτικάντηδες.

Έτσι, πέραν της εκλογικής «απόσχισης» της Ξάνθης και Ροδόπης, έχουμε και τις απειλές πολέμου από τον τούρκο υπουργός Αμύνης, ο οποίος μιλώντας σε τουρκικό κανάλι, επί τουρκικής φρεγάτας, είπε ότι «είμαστε υπέρ της ειρήνης στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο αλλά δεν θα επιτρέψουμε τη δημιουργία τετελεσμένων».

Πρόκειται περί μίας προφανής απειλής πολέμου, την οποία ακολούθως διευκρίνισε λέγοντας: «Η Τουρκική Δημοκρατία και ο τουρκικός λαός έχουν δικαιώματα, είμαστε η χώρα με την μεγαλύτερη ακτογραμμή στην ανατολική Μεσόγειο και επιπλέον υπάρχουν οι αδελφοί μας της ‘τδβκ’. Με κανένα τρόπο δεν μπορείτε να αγνοείται τα δικαιώματα και το δίκαιο της Τουρκίας και της ‘τδβκ’. Δεν μπορείτε να πετύχετε τίποτα αγνοώντας εμάς, αγνοώντας την Τουρκική Δημοκρατία, αγνοώντας την ‘τδβκ’»

Είναι σαφές πως οι τούρκοι βλέποντας την απάθεια με την οποία αντιμετωπίζουν την εξωτερική πολιτική οι πολιτικάντηδες σε Ελλάδα και Κύπρο απλώνουν τον στόλο τους στην Μεσόγειο και εντείνουν τις προκλήσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apeiles-polemou-apo-ton-tourko-upourgo-amunhs-den-tha-epitrepsoume-thn-dhmi#ixzz5pFULld2U

Exit mobile version