Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Bλέπω τον κάθε έναν να έχει αναλάβει ρόλο πολιτικού αναλυτή και πώς άλλωστε να μην δεν έχει άποψη, αφού ο κάθε τηλεοπτικός μαϊντανός βρισκόταν στα πάνελ των πολιτικών εκπομπών της Κυριακής. Χαίρονται που προκήρυξε εκλογές ο Τσίπρας γιατί νομίζουν πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα αποτυπωθεί και στις κάλπες των Εθνικών. Δεν βλέπουν όμως, χρόνια τώρα, πως οι ευρωεκλογές ουδέποτε εξέφρασαν την Εθνική πολιτική του τόπου. Ο Τσίπρας πήγε σε εκλογές, γιατί αφενός έπιασε η προπαγάνδα της πόλωσης των ΜΜΕ καθώς εκφράστηκε ο θυμός των ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές και αφετέρου ο Σύριζα βγήκε -αν και δεύτερος- νικητής των ευρωεκλογών μιας που το ποσοστό του, που πολλοί περίμεναν να κατακρημνιστεί άγγιξε το 23% έναντι του 26% των προηγούμενων ευρωεκλογών. Μπροστά λοιπόν σε αυτό είναι επιτακτική ανάγκη στις Εθνικές Εκλογές να δώσουμε δύναμη στην Χρυσή Αυγή και να στείλουμε ένα μήνυμα προς άπαντες πως η Ελλάδα οφείλει και πρέπει να κυβερνάται από ανθρώπους που αγαπούνε και αγωνίζονται για την Πατρίδα τους. Μαυρίστε τους προδότες και τα πολιτικά τους αναχώματα. Χρυσή Αυγή για να παραμείνει η Ελλάδα Ελληνική!

Πέτρος Κ.

Άρε κοροϊδάκια που τον ψηφίσατε! Μελλοντικός «Καμμένος» του Μητσοτάκη: Ποιοι πατριώτες; Οι κομμουνιστές με ψήφισαν!

Καλά η Μέρκελ δεν χρειάζεται να υπενθυμίζει στον Μητσοτάκη ότι πρέπει να τηρήσει την Συμφωνία των Πρεσπών. Ο άνθρωπος άλλωστε το έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως θα τηρήσει την Συμφωνία, άλλωστε πώς να μην το κάνει αφού πρόκειται περί οικογενειακού ζητήματος το Σκοπιανικό ζήτημα. Πρώτη η ΝΔ πρόδωσε την Μακεδονία και στα χνάρια που άνοιξε η ψοφοδεξιά ακολούθησαν και οι υπόλοιποι. Στις Εθνικές εκλογές ας ψηφίσουμε όλοι για την Μακεδονία μας, την μια και Ελληνική Μακεδονία.

Φανή Σ.

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το προεκλογικό ψέμα της δήθεν πόλωσης

Βλέπω γράφουν για πόλωση και αναρωτιέμαι, ανάμεσα στον κλέφτη και τον προδότη επιλέξανε τον κλέφτη με την κοντή τους μνήμη. Ξεχνάνε τον προδοτικό ρόλο της Νέας Δημοκρατίας στην Κύπρο, στην Μακεδονία και την Θράκη. Οι πολιτικές αυτές έβγαλαν πρώτους τους φιλότουρκους στην Θράκη, αποχαιρετήστε την και αυτήν αν συνεχίζετε να πιστεύετε σε κλέφτες και προδότες. Ο Έλληνας πρέπει να πάψει να ψηφίζει με γνώμονα το συμφέρον τους και προπάντων δήθεν πατριωτικά. Οι Έλληνες πρέπει να ξυπνήσουν και να ψηφίσουν Εθνικιστικά. Η κατρακύλα που είδαμε με Σύριζα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται με Νέα Δημοκρατία.

Κώστας Φ.

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. σε κομματική εκδήλωση του Σύριζα – Σε μια εικόνα η κατάντια των θεσμών στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-29-maiou-2019#ixzz5pG9ndkLT

Exit mobile version