Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία και από τα «Νέα»: «Υψηλό το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στους νέους 17-24 ετών»

Ομολογία και από τα «Νέα»: «Υψηλό το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στους νέους 17-24 ετών»

Παρά την συνεχή άθλια προσπάθεια λασπολογία και παραπληροφόρησης των καθεστωτικών ΜΜΕ εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μετά τις εκλογές της 26ηςΜαΐου, σε μια σαφή προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τι πραγματικά συμβαίνει, υπάρχουν στιγμές που ξεφεύγουν αλήθειες από τους συστημικούς αρθρογράφους τους.

Ο Μιχάλης Μητσός, στα «Νέα», υπό τον τίτλο «Η δύναμη των νέων» γράφει, ανάμεσα σ’ άλλα, και τα εξής: «Ιδιαίτερο ενδιαφέρον απρουσιάζουν δύο ακόμη στοιχεία για την κατηγορία 17-24 ετών: το υψηλό ποσοστό της Χρυσής Αυγής (σχεδόν τριπλάσιο του εθνικού) και το χαμηλό ποσοστό του ΚΙΝΑΛ (λίγο παραπάνω από το μισό του εθνικού)».

Ο Μητσός ανήκει σ’ αυτούς που αναγκάζονται να ομολογήσουν, έστω και έμμεσα, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει το μέλλον μαζί της, ακριβώς γιατί η μεγάλη δύναμή της βρίσκεται στους νέους, οι οποίοι την αντιλαμβάνονται ως ένα αντισυστημικό και επαναστατικό Κίνημα.

Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με το κλεφτοΠΑΣΟΚ, το οποίο εκφράζει επάξια την διαφθορά και την σήψη του πολιτικού κατεστημένου. Με την βοήθεια του Θεού των Ελλήνων και με την σταθερή Πίστη στα Αιώνια Ιδανικά μας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον Έντιμο και Νόμιμο Αγώνα της για την Πατρίδα και τον Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-kai-apo-ta-nea-upshlo-to-pososto-ths-chrushs-aughs-stous-neous-17#ixzz5pKm8PWSU

Exit mobile version