Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Παλαιότερα ψήφισαν το ΛΑΟΣ, δεν τους βγήκε υπέγραψε μνημόνιο σαν ουρά της ΝΔ που ήταν. Μετά ψήφισαν ΑΝΕΛ δεν τους βγήκε, καθώς ήταν ουρά του Σύριζα και ψήφισε την προδοσία των Πρεσπών. Τώρα ψηφίζουν Βελόπουλο, έναν απατεώνα με τις επιστολές του Χριστού, που καπηλεύεται την Πίστη των Ελλήνων για να αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό. Ξέρετε αυτόν που διατηρεί στην Γερμανία με μισό εκατομμύριο μετρητά, σωστός γερμανοτσολιάς… ΔΑΓΚΩΤΟ Χρυσή Αυγή!

Νίκος Γ.

Δηλώσεις Γιάννη Λαγού στο Star για την στέρηση εξόδου από την Χώρα – ΒΙΝΤΕΟ

Με ποσοστό Σύριζα 23% στις ευρωεκλογές και πρώτο το τουρκοκόμμα στην Θράκη, όλοι πρέπει να το ρίξουμε δαγκωτό Χρυσή Αυγή. Είναι η μόνη που μπορεί να αντισταθεί και το έχει αποδείξει πολλάκις, στην τουρκοποίηση της Ελλάδας. Όλοι οι υπόλοιποι ταΐζουν ολημερίς σανό στους ψηφοφόρους και αυτοανακηρύσονται ως πατριώτες, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι αυριανοί προδότες της Πατρίδας μας. Μετά την Μακεδονία σειρά θα έχει το Αιγαίο και η Θράκη και σε τέσσερα χρόνια από τώρα θα ψάχνουν κάποιοι τι έκαναν λάθος. Το λάθος είναι αυτό και μόνο κανένα κόμμα του συστήματος δεν μπορεί να αλλάξει αυτόν τον τόπο γιατί τροφοδοτείται από αυτό. Μόνο Χρυσή Αυγή και Εναντίον όλων!

Στέργιος Α.

Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τον βανδαλισμό στο μουσουλμανικό νεκροταφείο Αλεξανδρούπολης

Η Πατρίς εάλω. Δυστυχώς δεν μαθαίνουμε από την Ιστορία του τόπου μας. Χρόνια μετά έχουμε βάλει μέσα στον τόπο μας κάθε καρυδιάς καρύδι και η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη με, όπως όλα δείχνουν, κυβέρνηση ΝΔ. Θα έρθουν ακόμη δυσκολότερα χρόνια και δεν ξέρω αν ο ίδιος ο Ελληνισμός αντέξει περισσότερη κατρακύλα. Δεν έχει πλέον “δεν ήξερα”. Γνωρίζουν όλοι τι ψηφίζουν και ελπίζω το διάστημα του ενός μήνα μέχρι τις Εθνικές εκλογές να είναι διάστημα φώτισης και αποκάλυψης της μιας και μοναδικής Αλήθειας, αυτής του Εθνικισμού. Καλόν αγώνα να έχουμε!

Φάνης Π.

Ευχαριστήριο μήνυμα «Ελληνικής Αυγής για την Αττική»​ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-30-maiou-2019#ixzz5pLu8agcS

Exit mobile version