Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεπουλάνε και την Θράκη! «Τούρκικο κόμμα» το DEB σύμφωνα με την πρόεδρό του – ΒΙΝΤΕΟ

Ξεπουλάνε και την Θράκη! «Τούρκικο κόμμα» το DEB σύμφωνα με την πρόεδρό του - ΒΙΝΤΕΟ

Δεκαετίες τώρα, οι πολιτικάντηδες έχουν παραδώσει την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη έρμαιο στην προπαγάνδα του τουρκικού προξενείου. Πολιτικάντηδες τόσο της ΝΔ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, συχνά πυκνά εμφανίζονται στο τουρκικό προξενείο για να πάρουν τα ψηφαλάκια που έχει να τους δώσει ο πρόξενος.

Αυτή η αισχρή συναλλαγή του πολιτικού συστήματος με τους τούρκους είχε ως τελευταίο αποτέλεσμα να χαθεί εκλογικά η Ξάνθη και η Ροδόπη από το κόμμα των τούρκων, σε μία επίδειξη ισχύος του τουρκικού προξενείου, ώστε να πάρει τα αντίστοιχα πολιτικά ανταλλάγματα στο μέλλον για να δώσει αυτές τις ψήφους στη ΝΔ ή τον Σύριζα.

Τώρα, λοιπόν, που το DEB πήρε την Ξάνθη και την Ροδόπη έχουμε και τις προκλητικές τους δηλώσεις, αφού πλέον δεν κάνουν λόγο για ένα «κόμμα της μειονότητας», αλλά μιλάνε ευθέως για ένα «τουρκικό κόμμα» που εκπροσωπεί μία «εθνική μειονότητα».

Αυτά είπε στην κάμερα η ίδια η πρόεδρος του συγκεκριμένου κόμματος. Συγκεκριμένα είπε ότι το κόμμα της «είναι τουρκικό κόμμα, αλλά είναι ένα επίσημο κόμμα του ελληνικού κράτους, απλά έχει ιδρυθεί από τούρκους και αυτή τη στιγμή η πρόεδρος του κόμματος είναι μια τουρκάλα».

Ως τώρα δεν έχει υπάρξει καμία παρέμβαση Εισαγγελέα για αυτές τις κατάπτυστες δηλώσεις που συνιστούν μία κατάφωρη παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης και θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ακεραιότητα της χώρας.

Επίσης, κανένα κόμμα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», ούτε καν οι δήθεν «πατριώτες» δεν έχουν στηλιτεύσει αυτές τις δηλώσεις και να τις αναδείξουν ώστε να γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός τον κίνδυνο που ελλοχεύει για τα επόμενα χρόνια. Το μόνο που τους απασχολεί είναι να «ρίξουν την Χρυσή Αυγή», αυτό είναι το πρόβλημά τους.

Διαβάστε επίσης: Το «συνταγματικό τόξο» πανηγυρίζει την ώρα που χάνεται η Θράκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tourkiko-komma-to-deb-sumfwna-me-thn-proedro-tou-binteo#ixzz5pP5DQrbW

Exit mobile version