Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το «Ποντίκι» ομολογεί: Οι νέοι στρέφονται προς την Χρυσή Αυγή!

Το «Ποντίκι» ομολογεί: Οι νέοι στρέφονται προς την Χρυσή Αυγή!

Συνεχίζονται οι αναφορές των καθεστωτικών ΜΜΕ για την «ανησυχητική άνοδο» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους νέους, με την φυλλάδα «Το Ποντίκι» να παίρνει την σκυτάλη αυτή την φορά. Υπό τον τετριμμένο τίτλο «Η άγνοια οδηγεί στον φασισμό» και υπότιτλο «Ανησυχητική η διαπίστωση της επιρροής που ασκεί η οργάνωση Χρυσή Αυγή στους νέους ψηφοφόρους», διαβάζουμε ανάμεσα σ’ άλλα, και τα εξής:

«Εάν κάποιος διαβάσει την δημοσκόπηση της Metron Analysis, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Το Βήμα», θα διαπιστώσει σημαντικά ευρήματα, τα οποία επιδέχονται μετάφρασης και κωδικοποίησης. Αυτό που αξίζει αν επισημανθεί είναι η πρόθεση ψήφου στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, η οποία ανέρχεται στο 6,9%. Το πιο ανησυχητικό είναι πως το 15,9% των ατόμων ηλικίας 17-34 δείχνει ξεκάθαρα πολιτική προτίμηση προς τη Χρυσή Αυγή.

Κάτι που επίσης αξίζει να υπογραμμιστεί είναι ότι η Χ.Α. ακολουθεί τη Ν.Δ. σε επίπεδο προσέλκυσης νέων ψηφοφόρων. Αυτό αναμφισβήτητα έχει δύο διαστάσεις. Η μία διάσταση είναι συνυφασμένη μ’ ένα “κατηγορώ”. Οι νέοι άνθρωποι, ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή, εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στο τωρινό πολιτικό σύστημα αλλά και στις πολιτικές που έχουν παραχθεί απ’ αυτό. Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή σημαίνει συλλογική έκφραση δυσαρέσκειας ενάντια σ’ ένα πολιτικό σύστημα που έχει κατακρεουργήσει τον μισθό, την προοπτική και εντέλει το ευ ζην».

Παρά την εναλλασσόμενη τακτική της συκοφαντικής λάσπης και της απόλυτης φίμωσης, που ακολουθούν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βρίσκει τον τρόπο να επικοινωνήσει με την ελπίδα και το μέλλον αυτού του Τόπου, δηλαδή την Ελληνική Νεολαία.

Η ομολογία του «Ποντικιού», «ότι η Χ.Α. ακολουθεί τη Ν.Δ. σε επίπεδο προσέλκυσης νέων ψηφοφόρων», αποτελεί τον εφιάλτη του συστήματος και το Όνειρο από Σίδερο για κάθε Συνειδητοποιημένο Έλληνα Εθνικιστή και Πατριώτη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-pontiki-omologei-h-chrush-augh-akolouthei-thn-nd-se-epipedo-proselkushs#ixzz5pPULDTFV

Exit mobile version