Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ατέλειωτες οι τουρκικές προκλήσεις: Μουσουλμάνος υποψήφιος στη Θράκη φωτογραφήθηκε σαν Γκρίζος Λύκος!

Ατέλειωτες οι τουρκικές προκλήσεις: Μουσουλμάνος υποψήφιος στη Θράκη φωτογραφήθηκε σαν Γκρίζος Λύκος!

Είναι γνωστό ότι οι τούρκοι του DEB δεν κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές για να πάρουν κάποια έδρα. Κατεβαίνουν για επίδειξη ισχύος του προξενείου, ώστε να λάβουν ανταλλάγματα πολιτικά από το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο», αλλά και για να δίνουν λαβές στο καθεστώς Ερντογάν να εντείνει την προπαγάνδα για την δήθεν «τουρκική μειονότητα», όπως ονομάζουν τους Έλληνες μουσουλμάνους.

Έτσι, με φόντο τις εκλογές είχαμε δύο προκλήσεις από πλευράς του DEB. Από την μία η πρόεδρος του εν λόγω «κόμματος», δήλωσε ευθέως ότι πρόκειται περί «τούρκικου κόμματος». Από την άλλη ο υποψήφιος Αχμέτ Αλτιπαρμάκ αποδείχθηκε εξαιρετικά προκλητικός, καθώς επέλεξε να φωτογραφηθεί προτάσσοντας το έμβλημα των γκρίζων λύκων!

Βεβαίως, για όλα αυτό το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο» και οι… κηραλοιφές του, ουδόλως ανησυχούνε. Το μόνο που τους απασχολεί είναι να «εξοντώσουν τους ναζί».

Και όσο ασχολούνται με αυτό, θα χάσουμε οριστικά και αμετάκλητα την Θράκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhsh-mousoulmanos-upopshfios-sth-thrakh-fwtografhthhke-san-gkrizos-luko#ixzz5pR4Ao8Yu

Exit mobile version