Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πακιστανοί κρατούσαν ομήρους ομοεθνείς τους σε δάσος της Κομοτηνής!

«Ρατσιστικών» συμπεριφορών συνέχεια… «Προσφυγάκια» από το Πακιστάν, που «έφυγαν για να γλιτώσουν από τη φρίκη του πολέμου» (που μπορεί να ξεσπάσει κάποια στιγμή στη χώρα τους…), κρατούσαν ομήρους σε δασική περιοχή της Κομοτηνής δύο συμπατριώτες τους, αξιώνοντας εκβιαστικά την καταβολή λύτρων, για να τους αφήσουν ελεύθερους.

Οι δράστες της απαγωγής είναι τουλάχιστον επτά, από τους οποίους συνελήφθησαν σε  επιχείρηση της Αστυνομίας οι τέσσερις.

Η αποκάλυψη της απαγωγής έγινε το πρωί της Κυριακής, όταν Πακιστανός κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ένας δικός του άνθρωπος είχε απαχθεί και παρότι οι δράστες είχαν εισπράξει 1.700 ευρώ από συγγενείς του, αξίωναν περισσότερα χρήματα για να τον απελευθερώσουν!

Έτσι, αστυνομικοί εμφανίστηκαν σε προκαθορισμένο ραντεβού που έγινε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να παραδώσουν δήθεν τα χρήματα που αξίωναν οι δράστες. Στο σημείο πήγαν δύο εκ των δραστών, 22 και 30 ετών, που συνελήφθησαν την ώρα της…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prosfugakia-apo-to-pakistan-kratousan-omhrous-sumpatriwtes-tous-se-dasos-th#ixzz5pRG8d651

Exit mobile version