Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκλογές 7ης Ιουλίου: 10 λόγοι να ψηφίσεις αυτούς που το σύστημα φιμώνει!

Εκλογές 7ης Ιουλίου: 10 λόγοι να ψηφίσεις αυτούς που το σύστημα φιμώνει!

Ομιλούμε πραγματολογικώς και όχι δεοντολογικώς. Απηλλαγμένοι λοιπόν από συναισθηματισμούς, αγκυλώσεις, νοητικούς αυτοματισμούς, ΜΟΝΟ μια δύναμη ανθίσταται δυναμικώς στον ολοκληρωτικό πόλεμο του συστήματος και βάζει τοίχο στις εξελισσόμενες προδοσίες. Μόνο μια δύναμη αντέχει τα αλλεπάλληλα χτυπήματα και κλυδωνισμούς του πολιορκητικού κριού του συστήματος. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

1) Υφιστάμεθα απόλυτη και κατάφωρη φίμωση από μεγαλοκάναλα και εφημερίδες των μεγαλοεργολάβων εδώ και χρόνια. Αναφέρονται σε εμάς μόνο όταν είναι να αναπαράξουν άκρατη ψευδολογία και χυδαίες ανακρίβειες.

2) Απαγόρευσαν τη ζωντανή μετάδοση της διακαναλικής συνεντεύξεως του Κινήματος εν όψει των ευρωεκλογών. Με αυθαίρετη και πραξικοπηματική απόφαση η ΕΡΤ προέβη σε κραυγαλέα και κατάφωρη φίμωση της τρίτης κοινοβουλευτικής πολιτικής δυνάμεως, του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, μέσω της κηρυχθείσης στάσης εργασίας, η οποία είχε ως σκοπό και αποτέλεσμα βεβαίως να παρεμποδισθεί να μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση η Διακαναλική Συνέντευξη της Χρυσής Αυγής. Αν κάποιοι λοιπόν νομίζουν ότι, με τέτοιες εξόφθαλμες εκτροπές και παρεμβάσεις, θα πλήξουν τη Χρυσή Αυγή, πλανώνται πλάνην οικτρά, για το λόγο ότι η Χρυσή Αυγή δεν ανδρώθηκε μέσα από το αποστειρωμένο καθεστωτικό μιντιακό πλαίσιο των εξωνημένων και αργυρώνητων δημοσιογραφούντων αλλά στους δρόμους, στις γειτονιές, στις πλατείες της Ελλάδας. Όπου κτυπά η καρδιά δηλαδή του δοκιμαζόμενου Έλληνα! Και για αυτό το λόγο το έρεισμα αυτό στην κοινωνία συνιστά το πρόκριμα για συνεχείς αλλεπάλληλες εθνικές νίκες, δίχως την αμαρτωλή συνδρομή των φερεφώνων του πολιτικού συστήματος.

3) Ως πολιτική δύναμη βιώνουμε το απόλυτο μποϊκοτάζ και απομόνωση από τα μίντια. Δεν καλούν σε καμιά περίπτωση σε πάνελ εκπροσώπους μας με εκπροσώπους των απο-κομμάτων, όπως ορίζουν οι δημοκρατικοί θεσμοί! ΚΑΝΕΝΑ debate δεν πρόκειται να γίνει μεταξύ των υπολοίπων υποψηφίων. Αφού δήθεν «δεν έχουμε θέσεις», όπως διατείνονται οι… περισπούδαστοι διοπτροφόροι, ας μας καλέσουν να μας εκθέσουν. Γιατί δε το πράττουν; Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό!

4) ΔΕΝ λαμβάνουμε καμία κρατική χρηματοδότηση. Ούτε ευρώ! Όταν κατεβάλλετο στην αρχή, διετίθετο σε συσσίτια υπέρ απόρων Ελλήνων. Εθεωρήθη «ρατσιστικό», έστελναν τα ΜΑΤ και ψέκαζαν με χημικά τόσο τα μέλη της Χρυσής Αυγής όσο και τους Έλληνες που προσέρχονταν να πάρουν λίγα μακαρόνια, κρέας κτλ. Το αποτέλεσμα ήταν με φωτογραφικό νόμο η κρατική επιχορήγηση να ανασταλεί και η διανομή τροφίμων σε ελληνικές οικογένειες να απαγορευθεί ως ρατσιστική!

5) Πλήρης αποκλεισμός από τα Social Media. Aν υπάρξει αναφορά στο όνομα του Κινήματος στο facebook, ανάρτηση του εμβλήματος ή ό,τι σχετίζεται με το Λαϊκό Σύνδεσμο, ο λογαριασμός μπλοκάρεται. Την ίδια φίμωση επιβάλλει η πλατφόρμα του facebook με τις ευλογίες της Ε.Ε. και σε άλλα πατριωτικά κινήματα της Ευρώπης με το κλασικό πρόσχημα – νεολογισμό βεβαίως της … «ρητορικής μίσους«. Έτσι βαφτίζουν τη διαφωνία μας στον πολυπολιτισμό και στην μαζική λαθρομετανάστευση που οδηγεί στην αντικατάσταση των ευρωπαϊκών κοινωνιών από στίφη επήλυδων αφροασιατών.

6) Υπάρχουν δολίως διακινούμενα ψευδουργήματα χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αντικρούσεώς τους, παρά μόνο από την κεντρική μας ιστοσελίδα, οι αναρτήσεις και τα Δελτία Τύπου της οποίας, όπως προελέχθη, δεν γίνεται να αναπαραχθούν στην πλατφόρμα του facebook.

7) Παράνομες διώξεις, έωλα κατηγορητήρια και διάτρητα πορίσματα. Βεβαίως οι κατηγορίες της πολύκροτης δίκης καταπίπτουν η μια μετά την άλλη, πράγμα που όμως δεν αναφέρουν τα κανάλια, τα οποία είχαν πρωτοσταστήσει στο στήσιμο της υποθέσεως, ενώ η δίκη – παρωδία σκοπίμως καθυστερεί ώστε το σύστημα να μας έχει σε κατάσταση μόνιμης πολιτικής ομηρίας και ο κάθε τυχάρπαστος διαφθορεύς και διεφθαρμένος από τα κόμματα που χρωστούν εκατομμύρια (βλ. κλεφτο-Πασοκ) και έχουν καταδικασμένους παιδόφιλους (βλ. ΝΔ) να σε αποκαλεί «υπόδικο»…

8) Τρομοκράτηση των υποστηρικτών από τα αγαπημένα παιδιά των Εξαρχείων. Εδώ και χρόνια υπάρχει η ιδεολογική πατρωνεία της αριστεράς η οποία κυριαρχεί παντού. Τα Εξάρχεια αποτελούν άβατο, καθώς έχουν εγκατασταθεί οι παρακρατικές συμμορίες και έχουν καταστεί χώρος βαριάς εγκληματικότητας με ναρκωτικά, καλάσνικοφ κτλ… Στις δε υπόλοιπες πόλεις οι ακροαριστεροί αλωνίζουν με την πλήρη ασυλία του κράτους.

9) Διότι δεν είμαστε απλώς μια πολιτική δύναμη αλλά πολύ περισσότερο πρεσβεύουμε ένα κράτος αληθινώς Κοινωνικό με ηθικό σκοπό. Η Χρυσή Αυγή συνιστά το Ηθικό Κύμα της Πνευματικής Εγέρσεως. Ιδεολογικώς πιστεύουμε σε ό,τι τους πονάει. Είμαστε οι αμύντορες της Εθνικής βιοθεωρίας, της εθνικής πραγματικότητας και της Οικογένειας, καταγγέλλοντας την τυραννία της επιβληθείσης πολιτικής ορθότητας και της ισοπεδωτικής παγκοσμιοποιήσεως. Είμαστε ενάντια στην ομογενοποίηση και στην συστηματική προσπάθεια της συνεχούς κατολισθήσεως του Έλληνα προς ασυνείδητους βιολογικούς άξονες – ερειδόμενη ασφαλώς επί των προωθούμενων υλιστικών και ατομικιστικών ψευδεπίγραφων αναγκών -, και καταπολεμούμε την αριστοτεχνική προπαγάνδιση της μεταλλάξεως του Ανθρώπου σε άτομο, το οποίο απλώς θα καταναλώνει, θα διασκεδάζει και θα φυτοζωεί χωρίς καμία προοπτική ηθικής και πνευματικής ανελίξεως. Πλήρως άνευρο και άβουλο oν, αποκεκομμένο από Οικογένεια και Έθνος, ένα γρανάζι του καπιταλισμού και των φθοροποιών προτύπων του υλισμού.

10)  Διότι τέλος, η Χρυσή Αυγή αποτελείται από ανθρώπους της διπλανής πόρτας, επιστήμονες, καθηγήτριες, ελεύθερους επαγγελματίες, παιδαγωγούς, δικηγόρους και πάνω απ’ όλα Εθνικιστές και όχι κεχρισμένα φερέφωνα των διαπλεκόμενων κομμάτων.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η μόνη εθνική και αντισυστημική ψήφος στις 7 Ιουλίου! Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Γ. Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/7-iouliou-10-logoi-na-pshfiseis-autous-pou-to-susthma-fimwnei#ixzz5pRjZoNHC

Exit mobile version