Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το 2015 ο Βελόπουλος… δεν ήξερε τι είναι η Χρυσή Αυγή;

YouTube Poster

Σε μέγα… ναζιστοφάγο έχει εξελιχθεί μετά τις εκλογές ο Κυριάκος Βελόπουλος. Μάλιστα, σε πρόσφατη αβάντα («αντισυστημική» βεβαίως βεβαίως) που είχε από τον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου δήλωσε ότι «αν θα ήταν ο φυσικός και ηθικός αυτουργός που θα εξαφάνιζα τους ναζί από την χώρα μου θα ήμουν υπερήφανος».

Ήταν, όμως, το 2015 όταν ο Βελόπουλος καλωσόριζε στο στούντιο τον εκλεκτό καλεσμένο του, όπως έλεγε, Ν.Γ. Μιχαλολιάκο στο κανάλι του και χτύπαγε, ανεπιτυχώς, τις πόρτες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Τι συνέβη, όμως, και ο «ναζιστόφιλος» του 2015 έγινε ξαφνικά βέρος «αντιφασίστας»; Είδε ξαφνικά το «δημοκρατικό φώς»; Μήπως, ως δημοσιογράφος, ήταν… ανενημέρωτος και άξαφνα… ενημερώθηκε;

Τίποτε από όλα αυτά, απλώς τότε ο «αντισυστημικός» είχε μόλις αποχωρήσει από τη ΝΔ που είχε πάει στο πλαίσιο της «πανστρατιάς των Ευρωπαϊκών δυνάμεων» που είχε απευθύνει ο Σαμαράς. Από την άλλη ο Τσίπρας βρισκόταν στην καλύτερή του περίοδό του και ο Βελόπουλος έψαχνε στέγη, για να συνεχίσει την πολιτική του καριέρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-2015-o-belopoulos-den-hjere-ti-einai-h-chrush-augh#ixzz5pVcnHQCZ

Exit mobile version