Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «Βάστα γερά ΔΝΤ» Μπάμπης Παπαδημητρίου υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

Μετά τον Τατσόπουλο και τον Ψαριανό, ένας ακόμη ακραίος φιλελεύθερος και κοσμοπολίτης κοσμεί το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, δείχνοντας έτσι τον πραγματικό χαρακτήρα της.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο του Σκάι Μπάμπη Παπαδημητρίου, ένα από τους πιο σκληρούς υπερασπιστές των εθνοκτόνων μνημονίων, γνωστός από την απίστευτη φράση «Βάστα γερά ΔΝΤ» που είχε ξεστομίσει την περίοδο πριν από το προδομένο δημοψήφισμα τον Ιούλιο του 2015, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με την ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Επιλογή που δείχνει κι αυτή ξεκάθαρα ότι πίσω από το πατριδοκάπηλο πρόσωπο της ΝΔ κρύβεται στην πραγματικότητα ο ενδοτισμός και η υποτέλεια στους διεθνείς τοκογλύφους. Η ΝΔ, που «θα διώξει τον ΣΥΡΙΖΑ», μπορεί να κερδίσει με άνεση αυτές τις εκλογές, η πολιτική της όμως αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την επιστροφή στην εξουσία των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ακόμη πιο δυνατή στην Βουλή, για την σθεναρή αντιμετώπιση όλων των ανθελλήνων του «Συνταγματικού τόξου».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-basta-gera-dnt-mpamphs-papadhmhtriou-upopshfios-bouleuths-ths-nd#ixzz5pVd9DdMh

Exit mobile version