Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάνω από 100.000 “πατριώτες” νεοδημοκράτες σταύρωσαν τον ανθέλληνα Καιρίδη

Πάνω από 100.000 “πατριώτες” νεοδημοκράτες σταύρωσαν τον ανθέλληνα Καιρίδη

Για όσους τυχόν δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη τον ολοκληρωτικό εθνομηδενιστικό μετασχηματισμό της ΝΔ, ας ρίξουν μια ματιά στην σταυροδοσία των ευρωεκλογών στους 42 υποψηφίους της.

Ο περιβόητος Δημήτρης Καιρίδης, ο αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων, που θεωρεί ότι «οι Έλληνες είμαστε παιδιά των Οθωμανών», όχι μόνο δεν «πάτωσε» λόγω των ανθελληνικών δηλώσεών του, αλλά ήρθε 11ος στην γενική κατάταξη, με 104.879(!) σταυρούς, μόλις τρεις θέσεις κάτω από τον τελευταίο υποψήφιο της ΝΔ, που εκλέχθηκε ευρωβουλευτής, τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Θυμίζουμε ότι ο Καιρίδης ήταν τόσο κυνικός και προκλητικός, ώστε σε προεκλογική τηλεοπτική του εμφάνιση χρησιμοποίησε το σύνθημα «Καιρός για Καιρίδηδες» που είχε εφεύρει γι’ αυτόν ο γνωστός κοσμοπολίτης εθνομηδενιστής Νίκος Δήμου… Και όμως, αυτόν τον αμετανόητο τύπο τον «σταύρωσαν» για ευρωβουλευτή πάνω από 100.000 νεοδημοκράτες, οι οποίοι προφανώς και δεν ενοχλήθηκαν διόλου από τις ανθελληνικές απόψεις του.

Αυτή είναι η «πατριωτική» ΝΔ; Τι έχουν να πουν τα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι η μόνη Αυθεντική και Ανθεκτική Εθνική Πρόταση για κάθε Έλληνα Πατριώτη που σέβεται την συνείδησή του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panw-apo-100.000-neodhmokrates-staurwsan-ton-anthellhna-kairidh.-auth-einai#ixzz5pWw2iaHr

Exit mobile version