Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Μαλώνουν Σύριζα και ΝΔ ποιος θα πάρει την εξουσία και κανείς δεν ασχολείται με το πρώτο σε ψήφους τουρκοκόμμα στην Θράκη. Τι τους νοιάζει άλλωστε; Μαζί δεν ψήφισαν τους τουρκοσυλλόγους; Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον στην προδοσία της Πατρίδας μας. Κάποιοι ακόμη πιστεύουν ότι η ΝΔ είναι δεξιό κόμμα, λυπάμαι  που πρέπει να περάσω ακόμη τέσσερα χρόνια κατρακύλας για να δουν οι πολλοί ότι βλέπω εγώ από τώρα. Χρόνια φωνάζει η Χρυσή Αυγή για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, δεν την άκουγε κανείς και όμως επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο, έτσι θα επιβεβαιωθεί και τώρα με τους κλέφτες και τους προδότες του συνταγματικού τόξου, επειδή κάποιοι δεν θέλουν να δουν την αλήθεια.

Σπύρος Φ.

Πάνω από 100.000 “πατριώτες” νεοδημοκράτες σταύρωσαν τον ανθέλληνα Καιρίδη

Σοβαρότης υπό το μηδέν σε αυτήν την χώρα και ύστερα σου λένε ότι πρέπει να σωθούμε από την λαίλαπα της αριστεράς. Από την λαίλαπα της ανίκητης βλακείας πρέπει να σωθούμε, όταν πρώτο θέμα στα ειδησεογραφικά παίζουν τα χειρόγραφα του Ιησού από την μια και οι ροζ γόβες της Νοτοπούλου από την άλλη. Για ποια πολιτική να μιλήσουμε ρε παιδιά και ποια ελπίδα; Ο λαός πρέπει να ξυπνήσει επιτέλους και να δει πως πραγματική του ελπίδα είναι ο Εθνικισμός και μόνο, και η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο Κίνημα που μπορεί να αφυπνίσει και να ξεσηκώσει ένα ολόκληρο έθνος.

Σταύρος Χ.

Προκλήσεις Τσαβούσογλου: Οι “τούρκοι” της Θράκης και οι τουρκοκύπριοι είναι καταπιεσμένες μειονότητες!

Ήθελα να ‘ξερα αυτοί οι “πατριώτες” που ψήφισαν ΝΔ πώς αισθάνονται που στήριξαν Καιρίδη; Αμ το καλύτερο; Πώς θα αισθανθούν τώρα που κατεβαίνει και Μπογδάνος με ΝΔ; Απορώ υπάρχει κάτι μέσα στο κεφάλι, μια δομή, μια σκέψη; Ή απλά σηκωνόμαστε και πάμε να στηρίξουμε ένα κόμμα το οποίο είναι χρόνια υπεύθυνο για την σημερινή μας κατάντια; Πρέπει ο κόσμος να σταματήσει να ελπίζει σε ψευδοσωτήρες και να ανοίξει τα μάτια του μπροστά στην αλήθεια. Χρειαζόμαστε κυβέρνηση Εθνική, ασυμβίβαστη και καθαρή όχι χθεσινούς και αυριανούς κομπάρσους των διεθνών τοκογλύφων.

Πέτρος Α.

Ο «Βάστα γερά ΔΝΤ» Μπάμπης Παπαδημητρίου υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-1-iouniou-2019#ixzz5pZvmioEH

Exit mobile version