Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία που ορέγεται τις ψήφους των Ελλήνων υπηρετεί τον διεθνισμό

Η νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία που ορέγεται τις ψήφους των Ελλήνων υπηρετεί τον διεθνισμό

Αδιαμφισβήτητα η Νέα Δημοκρατία δεν εκφράζει την μεσαία τάξη και τον βιοπαλαιστή Έλληνα, αντιθέτως ευελπιστεί να υφαρπάξει στις επόμενες εκλογές κάποιες ψήφους των Ελλήνων ως ώριμο φρούτο από την λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προτάσσει στις τάξεις της ένα τσούρμο από νεοφιλελέδες διεθνιστές και διεφθαρμένους κλεπτοκράτες προσφέροντας παράλληλα κάλυψη σε καταδικασμένους παιδόφιλους (N. Γεωργιάδης). Ο Μητσοτάκης φιλοδοξεί να κατέβει στις επόμενες εκλογές σέρνοντας μαζί έναν αριβίστικο, ανήθικο και άκρως συμφεροντολογικό πολτό από διεθνισμό, διαφθορά και ανηθικότητα

Στις 26 Φεβρουαρίου 2019 έβγαινε η πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση για τον Νικόλαο Γεωργιάδη, τέως βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για το εξαιρετικά σοβαρό και σφόδρα καταδικαστέο αδίκημα της ασέλγειας κατά ανηλίκων. Υπενθυμίζουμε ότι η Νέα Δημοκρατία υπεράσπισε κατά διάρκεια της δίκης αλλά και μετέπειτα στα φιλόξενα συστημικά τηλεπαράθυρα την άκρως ανάρμοστη και προσβλητική συμπεριφορά ενός σημαντικού στελέχους της.

Αρκετοί ψήφοι που εισέπραξε η Νέα Δημοκρατία προήλθαν καθαρά από την αγανάκτηση των παραπάνω ψηφοφόρων για την άκρως καταστροφική κομμουνιστική νεοφιλελεύθερη τακτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως οι ψηφοφόροι έπεσαν για μια ακόμη φορά στην παγίδα του κλασσικού παλαιοκομματικού κόλπου της μεταπολίτευσης όπου η εναλλαγή εξουσίας μεταξύ του δίπολου του ίδιου σάπιου συστήματος προπαγάνδιζε την ρήση να ψηφίσουμε τον ένα για να φύγει απλά ο άλλος.

Σήμερα η τεράστια διαφορά με το παρελθόν είναι ότι στα προηγούμενα χρόνια οι δανειστές απλά φούσκωναν το χρέος περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή της καταλήστευσης της Ελλάδος. Όμως στις μέρες μας έχουν αποφασίσει ότι αυτή η στιγμή έχει έρθει και ότι τώρα μπορούν να κατάσχουν όλη την ιδιωτική και δημόσια περιουσία των Ελλήνων καθώς και να διαλύσουν τον θεσμό της Ελληνικής οικογένειας και του δικαιώματος στην εργασία, άρα κατ’ επέκταση όλης της Ελληνικής μεσαίας τάξης.

Αδιαμφισβήτητα η Νέα Δημοκρατία δεν εκφράζει την μεσαία τάξη και τον βιοπαλαιστή Έλληνα. Αντιθέτως ευελπιστεί να υφαρπάξει στις επόμενες εκλογές κάποιες ψήφους των Ελλήνων απλά ως δυσαρέσκεια προς τον ΣΥΡΙΖΑ και λόγω αποκλεισμού του πολιτικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής από όλο το σάπιο σύστημα της διαπλοκής. Επειδή εάν το εκλογικό σώμα δει προσεκτικά το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα καταλάβει την απλή εναλλαγή σκυτάλης από τον εθνομηδενιστικό ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια προσπάθεια υφαρπαγής της περιουσίας και της ζωής του.

Αναλυτικά η Νέα Δημοκρατία, μέσω του νεοταξίτη Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει δηλώσει σε βιντεοσκοπημένες δηλώσεις ότι:

1. η Νέα Δημοκρατία θα απολύσει δημοσίους υπαλλήλους και ήδη είχε αποδεδειγμένα φέρει σε διαθεσιμότητα 25000 δημόσιους υπάλληλους την διετία 2012-14. Είναι γεγονός ότι επί ημερών Μητσοτάκη ως υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης της Κυβέρνησης Σαμαρά ξηλώθηκαν ολόκληρες δημόσιες υπηρεσίες με συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανικών θέσεων προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων. Επιπροσθέτως απολύθηκαν, μεταξύ άλλων, 1400 σχολικοί φύλακες και 2.500 εργαζόμενοι στον ΕΟΠΥΥ.

2. η Νέα Δημοκρατία θα υποστηρίξει το μεγάλο καπιταλιστικό κεφάλαιο δίνοντας άνετα το πράσινο φως στις ομαδικές απολύσεις και στις μειώσεις μισθών και δώρων στον ιδιωτικό τομέα αφού όλα αυτά συνιστούν “πολιτική ωριμότητα”.

3. η Νέα Δημοκρατία θα μειώσει ακόμα πιο πολύ τις συντάξεις. Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν δεσμεύεται ότι δεν θα μειώσει τις συνταξιοδοτικές απολαβές θα πρέπει να ανησυχούν τον κάθε συνταξιούχο.

Οι παραπάνω ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι μαζί με τους συνταξιούχους αποτελούν την μεσαία τάξη στην Ελλάδα. Ο κομμουνιστής ΣΥΡΙΖΑ με την παραπλάνηση ότι θα τερματίσει τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο κατέφερε στις παραπάνω κοινωνικές δομές ένα μεγάλο οικονομικό και κοινωνικό πλήγμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο διαχειριστής μιας υπερχρεωμένης πολιτικής οργάνωσης που μαζί με τους άλλους αριστερούς κρατικοδίαιτους των ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ χρωστάνε 400 εκατ. ευρώ έχοντας δώσει τον λογαριασμό για τα χρέη τους στον Έλληνα φορολογούμενο. Συμπερασματικά ο ΣΥΡΙΖΑκαι η Νέα Δημοκρατία έχουν εξευτελιστεί στα μάτια του κάθε Έλληνα πολίτη που ψηφίζει με γνώμονα την ευημερία του στην Πατρίδα του.

Παράλληλα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τα μονοπρόσωπα αναχώματα του συστήματος, κάποτε ήταν ο Καμμένος, ο Θεοδωράκης κι ο Λεβέντης, σήμερα θα παραπλανηθούμε πάλι από έναν αφισοκολλητή του ΠΑΣΟΚ, τον Βελόπουλο; Όλοι αυτοί προωθήθηκαν και προωθούνται από την σταλινική ΕΡΤ και τα υπερχρεωμένα κανάλια της διαπλοκής, ενώ υπάρχει διαχρονική παράνομη και αντισυνταγματική φίμωση των πολιτικών θέσεων και προτάσεων της Χρυσής Αυγής.

Κάθε πολίτης ας δώσει λίγο χρόνο να διαβάσει με ηρεμία το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, χωρίς την καταστροφική επιρροή της προπαγάνδας του σάπιου συστήματος. Μέσα θα διαβάσει την Εθνική Πολιτική που θα φέρει την πραγματική οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στην Πατρίδα μας και δικαιολογημένα θα δώσει την ψήφο του στον Λαϊκό Σύνδεσμο στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. 

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-neofileleutherh-nea-dhmokratia-pou-oregetai-tis-pshfous-twn-ellhnwn-upoth#ixzz5pajbUPfO

Exit mobile version