Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί: Εμπρός για την Νίκη!

Διαβάστε στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί: Εμπρός για την Νίκη!

H πολιτική επέλαση του Λαϊκού συνδέσμου επιχειρήθηκε πολλές φορές να ανακοπεί. Λίγες μόλις μέρες μετά από την εκλογή του, τον Μάιο του 2012, το πολιτικό σύστημα, υποκρινόμενο απροκάλυπτα μια δήθεν μη συμφωνία, την οποία υλοποίησε ένα μήνα μετά,  οδήγησε  την χώρα σε δεύτερες εκλογές τον Ιούνιο. Στο μεσοδιάστημα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, η προπαγάνδα των ΜΜΕ οργίασε. Ο σκοπός ήταν να μειωθεί η δύναμη της Χρυσής Αυγής.

Ο λαός γύρισε την πλάτη στην προπαγάνδα, και ξαναέστειλε τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τους πρώτους βουλευτές του στην Βουλή, αν και οι δυσφημιστές και οι εκλογικές καραμπόλες στέρησαν από το κόμμα τρεις βουλευτές. Αυτό δεν εμπόδισε την Χρυσή Αυγή να πρωταγωνιστήσει με διαφόρους τρόπους, άλλοτε χρήσιμους για τον λαό και το ίδιο το Κίνημα, και άλλοτε όχι, στην δημόσια ζωή, διαμορφώνοντας την ατζέντα της συζήτησης, και φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα ταμπού όπως η λαθρομετανάστευση και ο εξισλαμισμός της χώρας.

Διαβάστε την συνέχεια και πολλά άλλα άρθρα, πλούσια εγχώρια και ξένη πολιτική ειδησεογραφία, καθώς και καυστικά σχόλια στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-empros-pou-kukloforei37#ixzz5pbLZt3RF

Exit mobile version