Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βολές των υπερασπιστών του πολυπολιτισμού κατά Τζον Κλιζ, επειδή είπε ότι το Λονδίνο δεν είναι πλέον αγγλική πόλη!

Βολές των υπερασπιστών του πολυπολιτισμού κατά Τζον Κλιζ, επειδή είπε ότι το Λονδίνο δεν είναι πλέον αγγλική πόλη!

Δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας να δούμε προσεχώς τον Τζον Κλιζ να κατηγορείται για «ρητορική μίσους», «μισαλλοδοξία», «φασισμό» και να διώκεται επειδή τόλμησε να εκφέρει μια αιρετική για το σύστημα, άποψη.

Ο Άγγλος ηθοποιός, παραγωγός και σεναριογράφος, συνιδρυτής των «Monty Python» και πρωταγωνιστής της περίφημης κωμωδίας του 80’ «Ένα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα», εισήλθε εκ νέου στο στόχαστρο των εμμονικών υποστηρικτών της κυριαρχούσης θεωρίας του πολυπολιτισμού και των ανοιχτών συνόρων, διότι επανέλαβε ότι «η βρετανική πρωτεύουσα έχει χάσει την αγγλική φυσιογνωμία της», ισχυρισμό που είχε διατυπώσει και το 2011.

Χαρακτηριστικώς δήλωσε: «Πριν από μερικά χρόνια, συμπέρανα ότι το Λονδίνο δεν ήταν πια μια αγγλική πόλη. Από τότε ουσιαστικά όλοι οι φίλοι μου από το εξωτερικό επιβεβαίωσαν την παρατήρησή μου».

Πέρυσι, ο κωμικός των Monty Python, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Guardian» ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να μετακομίσει στην Καραϊβική επειδή είναι απογοητευμένος από τη Βρετανία. Σύμφωνα λοιπόν με την επιβληθείσα ιδεολογική τυραννία της πολιτικής ορθότητας, ουδείς δικαιούται να εκφέρει άποψη που να αντιτίθεται σε αυτήν, ακόμη και αν αναφέρεται στο πολιτισμικό στοιχείο, όπως αυτή που διετύπωσε ο Άγγλος ηθοποιός, και όχι αποκλειστικώς στο φυλετικό – βιολογικό παράγοντα.

Καθίσταται έτσι αντιληπτό ότι ο Κλιζ όπως και άλλοι εμβληματικοί ηθοποιοί του παρελθόντος, όπως ο Αλαίν Ντελόν, και η Μπριζίντ Μπαρντώ που εκδηλώνουν ευθαρσώς την αποστροφή τους στο μοντέρνο κόσμο των multi –culti αντιλήψεων, αντιμετωπίζουν την απαξία και καταφρόνηση της μαζικής πολυπολιτισμικής κουλτούρας γιατί ακριβώς ως προσωπικότητες εκφράζουν μια άλλη εποχή πιο αγνή και έχουν το θάρρος να επικαλούνται, να νοσταλγούν και να αποζητούν ό,τι αντιμάχεται η νέα τάξη: Την Παράδοση, την Εθνική Ταυτότητα, τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.

Γ. Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sto-stochastro-twn-uperaspistwn-tou-polupolitismou-kai-o-tzon-kliz-to-londi#ixzz5pcx8lYqT

Exit mobile version