Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γερμανία: Νέα αύξηση των κονδυλίων για την παράνομη μετανάστευση

Γερμανία: Νέα αύξηση των κονδυλίων για την παράνομη μετανάστευση

Άρθρο στην εφημερίδα “Εμπρός”

Η Γερμανία δαπάνησε πέρυσι τα 23 δισ. ευρώ  με σκοπό να ενσωματώσει πάνω από ένα εκατομμύριο “πρόσφυγες” και να καταπολεμήσει τα βασικά αίτια της μετανάστευσης στο εξωτερικό, σύμφωνα με αναφορές του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters. Το ποσό αυτό είναι αυξημένο κατά σχεδόν 11% σε σύγκριση με τα  20,8 δισ. Ευρώ που δαπάνησε η Γερμανία το προηγούμενο έτος, όπως αποδεικνύεται από σχετικό έγγραφο που δημοσίευσε το αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών.

Η Μέρκελ έχει υποστηρίξει επανειλημμένα την απόφαση της από  το έτος 2015,  να αφήσει τα γερμανικά σύνορα ανοιχτά σε εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες πολέμου και παράνομους μετανάστες, κυρίως από μουσουλμανικές χώρες, ως ανθρωπιστική αναγκαιότητα παρά το γεγονός ότι έκτοτε, δεσμεύθηκε να αποτρέψει την επανάληψη αυτής της μαζικής μετανάστευσης και να αντιμετωπίσει, δήθεν, τα αίτια της.

Η κυβέρνηση δαπάνησε συνολικά 7,9 δισ. Ευρώ το 2018 για μέτρα που αποσκοπούν στη διατήρηση των μεταναστών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στις χώρες καταγωγής τους – αύξηση 16% σε σύγκριση με το 2017. Άρα με απλά μαθηματικά, η Μέρκελ χρηματοδότησε τις τυχόν δραστηριότητες για να περιοριστεί η λαθρομετανάστευση μόλις στο 1/3 του ποσού που χορηγεί για την ενσωμάτωση των παρανόμων μεταναστών.

Την ίδια στιγμή προκύπτει ότι τα 16 κρατίδια της Γερμανίας, τα οποία είναι κυρίως υπεύθυνα για τη στέγαση και την ενσωμάτωση των αφίξεων από χώρες όπως η Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν, έλαβαν 7.5 δισεκατομμύρια ευρώ από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση πέρυσι, σύμφωνα με την έκθεση, καταγράφοντας  αύξηση των σχετικών κονδυλίων κατά 14%.

Η AliceWeidel, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της άκρας δεξιάς με το κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία, επέκρινε την κυβέρνηση της Μέρκελ για τη δαπάνη δισεκατομμυρίων για πρόσφυγες, λέγοντας: “Πρόκειται για μια υπέρογκη δαπάνη την οποία καλούνται να πληρώσουν οι Γερμανοί πολίτες”. Η κ. AnnetteWidmann-Mauz, υπουργός μετανάστευσης, προσφύγων και ενσωμάτωσης, δήλωσε ότι τα σχόλια της Weidel ήταν “ηλίθια” και άσχημα.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνονται οι πολιτικές μας θέσεις και κρίσεις σχετικά με την βίαια επιβολή των πολιτικών αποφάσεων από τα γνωστά εθνοαποδομητικά κέντρα κατά των εθνικώς σκεπτόμενων Ευρωπαίων πολιτών. Όταν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι δεν έχουν επιχειρήματα για να αντικρούσουν τις θέσεις μας, επιλέγουν είτε να μας φιμώσουν είτε να μας ενοχοποιήσουν χρησιμοποιώντας τις μακιαβελικού τύπου μεθόδους του ρεύματος της «πολιτικής ορθότητας».

Δεν θα τους περάσει. Η Ευρώπη των Εθνών θα νικήσει.

Φ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/germania-nea-aujhsh-twn-konduliwn-gia-thn-paranomh-metanasteush#ixzz5pgJupYoO

Exit mobile version