Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ανατείλει μια Νέα Ελλάδα επάνω στα ερείπια ενός ψευτορωμαίικου – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα “Εμπρός” φύλλο 304

Οργιάζει η προπαγάνδα και η πόλωση λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, εκλογές για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, αλλά και για Δήμους και περιφέρειες. Μέγα ζητούμενον ολόκληρου του πολιτικού κατεστημένου και των ολιγαρχών του πλούτου, οι οποίοι το στηρίζουν, το να μην είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και πάλι για τέταρτη συνεχόμενη εκλογή η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου! Με κάθε τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ εμποδίζει τον προεκλογικό αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παραβιάζοντας κατάφωρα τον νόμο, εξευτελίζοντας κάθε έννοια δικαίου και ισονομίας, έχοντας αποκλείσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τόσο από την κρατική τηλεόραση, όσο και από τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Δεν είναι όμως μόνο ο αποκλεισμός αυτός το μοναδικό εμπόδιο που θέτει στην πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά. Είναι και οι δεκάδες αντισυγκεντρώσεις σε προεκλογικές εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε ολόκληρη την χώρα. Αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους μεγάλους “δημοκράτες” επιβεβαιώνουν πλήρως την φράση ότι “οι φασίστες του μέλλοντος θα είναι οι αντιφασίστες”… Πέρα όμως από την αριστερά έχουμε και κάποιους δήθεν ακροδεξιούς, κάποιους επαγγελματίες “πατριώτες”, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερη προβολή από τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες, διαθέτοντας σαν μοναδικό τους πολιτικό προσόν ότι υβρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Όποιος είναι κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για το κυρίαρχο σύστημα είναι καλός ακόμη και εάν θεωρείται… ακροδεξιός.

Έτσι δεν έχουν κανένα πρόβλημα όλοι αυτοί για να εμφανίζονται στις πολιτικές τηλεοπτικές εκπομπές και κανένα πρόβλημα να εμφανίζονται μαζί τους τόσο οι εκπρόσωποι της αριστεράς, όσο και της Νέας Δημοκρατίας φυσικά. Είναι πολύτιμοι συνεργάτες τους, είναι εξαιρετικά χρήσιμοι συνοδοιπόροι γιατί κόβουν ψήφους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μόνον – άλλη χρησιμότητα δεν έχουν… Κάθε πρόσχημα σχετικά με αυτούς τους δήθεν “πατριωτικούς” σχηματισμούς έχει τελειώσει, αφού κανένας τους δεν πρόκειται και είναι σε όλους γνωστό, να επιτύχει το 3%. Υπάρχουν και συντηρούνται από το σύστημα γιατί για το σύστημα η ψήφος σε αυτούς δεν είναι χαμένη, αφού κόβουν ψήφους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτή είναι η μοναδική τους χρησιμότητα.

Βεβαίως θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ και στην Νέα Δημοκρατία, της οποίας οι εκπρόσωποι τόσο στις δημόσιες ομιλίες τους, όσο και στις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους αφ’ ενός μεν συκοφαντούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ότι δήθεν συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφ’ ετέρου δε διακηρύσσουν με κάθε τρόπο ότι για το καλό της δημοκρατίας θα έπρεπε ακόμη και το ΚΚΕ να περάσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Εις ό,τι αφορά την δήθεν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ο πόλεμος της κυβερνήσεως και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τους διαψεύδει πανηγυρικά. Όσο για την προτίμησή τους σε ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ δεν είναι καθόλου πρωτότυπη, αφού πάντοτε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πολεμούσε με εμπάθεια τους Εθνικιστές.

Άφησα για τελευταίο το επιχείρημα της Νέας Δημοκρατίας ότι πρέπει να τους ψηφίσει ο λαός για να φύγει ο Τσίπρας! Πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον θράσος και το διαθέτουν για να διατυπώνουν αυτόν τον ισχυρισμό, αφού αυτοί πήραν τον ΣΥΡΙΖΑ από ένα κόμμα του 3% και με τα εγκληματικά τους λάθη τον έκαναν κυβέρνηση. Είναι δυνατόν, λοιπόν, να μας λένε ότι αυτοί που έφεραν τον Τσίπρα είναι και οι κατάλληλοι για να τον διώξουν; Το μόνο που θα κάνουν είναι να τον θέσουν σε αναμονή για να επιστρέψει…

Αντίθετα, η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα κατηγορηματικό ΟΧΙ στην μαρξιστική αριστερά, είναι ένα ΟΧΙ σε όλο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Γι’ αυτό με φανατισμό πρέπει να ψηφίσετε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το μοναδικό δρόμο για να τελειώσει ο Γολγοθάς του Έθνους μας, η μοναδική ελπίδα για να ανατείλει μια νέα Ελλάδα επάνω στα ερείπια ενός ψευτορωμαίικου που πρέπει να τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-gia-na-anateilei-mia-nea-ellada-epanw-sta-ereipia-enos-pseutorw#ixzz5pgMnx2IE

Exit mobile version