Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Δένδιας «κλείνει το μάτι» στον Βελόπουλο για να γίνει δεκανίκι της ΝΔ – Συμφωνεί κι ο Ψαρράς!

Ο Δένδιας «κλείνει το μάτι» στον Βελόπουλο για να γίνει δεκανίκι της ΝΔ - Συμφωνεί κι ο Ψαρράς!

Συνέντευξη στο «Έθνος» έδωσε ο γνωστός και μη εξαιρετέτος Δένδιας, όπου και άφησε ορθάνοιχτες τις πόρτες της ΝΔ για το φιλόδοξο δεκανίκι της, τον… ναζιστοφάγο Βελόπουλο.

Όπως, επί λέξει, είπε ο Δένδιας: «Είναι διαφορετικό ένα ναζιστικό μόρφωμα από ένα υπερδεξιό κόμμα. Δεν σας κρύβω, βεβαίως, ότι κάποιες από τις θέσεις του κ. Βελόπουλου με βρίσκουν παντελώς αντίθετο και προκαλούν εύλογο προβληματισμό. Σε κάθε περίπτωση, άλλωστε, από την στιγμή που διεκδικούμε την αυτοδυναμία, δεν τίθεται θέμα συνεργασίας»

Είναι προφανές, ότι ο κόντε Δένδιας, αφήνει ξεκάθαρα ανοιχτό το ενδεχόμενο της μετεκλογικής συνεργασίας με τον Βελόπουλο. Αφήνει ξεκάθαρα ανοιχτό το «θέλαμε αυτοδυναμία, αλλά τώρα είμαστε… αναγκασμένοι να συνεργαστούμε με τον Βελόπουλο». Άλλωστε, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει ότι ασχέτως με την αυτοδυναμία θα αναζητήσει «ευρύτερες συνεργασίες», οπότε πόσω μάλλον αν δεν έχει επιτευχθεί.

Το εντυπωσιακό της όλης υποθέσεως είναι ότι η εν λόγω συνεργασία δεν είναι μόνο επιθυμητή στην αντεθνική Νέα Δημοκρατία, αλλά έχει και τις ευλογίες της άκρας αριστεράς, αφού αυτά που είπε ο Δένδιας στο «Έθνος» τα επανέλαβε ουσιαστικά ο Ψαρράς στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ιδού τι είπε: «Είναι σημαντική η διαφορά τους. Όσο ακραία κι αν είναι η ρητορική του Βελόπουλου, το γεγονός ότι αναγκάζεται να μιλήσει εναντίον του ναζισμού και ότι βέβαια δεν διαθέτει και ούτε σκοπεύει να αποκτήσει ομάδες κρούσης και τάγματα εφόδου, είναι θετικό κατά την γνώμη μου.»

Συνεπώς, η μετεκλογική αυτή συνεργασία έχει τις ευλογίες όλου του αντεθνικού ιερατείου, από δεξιά έως άκρα αριστερά, γεγονός που εξηγεί και την συνεχή υπερπροβολή Βελόπουλου από όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-dendias-kleinei-to-mati-ston-belopoulo-gia-na-ginei-dekaniki-ths-nd-sumfw#ixzz5ph2WRACq

Exit mobile version