Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντεπίθεση ΤΩΡΑ με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Το σύνολο των πολιτικών αντιπάλων της Χρυσής Αυγής και μαζί τους τα παπαγαλάκια και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του Καθεστώτος πανηγυρίζουν από το βράδυ της Κυριακής, διότι πέτυχαν να την εκτοπίσουν από την τρίτη θέση. Επιχαίρουν πρόσκαιρα όμως και γνωρίζουν καλά πλέον πως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει περισσότερο δυνατούς.

Από την άκρα αριστερά μέχρι και την ψοφοδεξιά των… «χειρόγραφων επιστολών του Ιησού», το Καθεστώς της διαφθοράς και της σαπίλας πανηγυρίζει. Δεν πανηγυρίζει βεβαίως διότι η χώρα βγήκε από τα Μνημόνια, ούτε επειδή βελτιώθηκε η οικονομική κατάσταση των συμπατριωτών μας μετά από αμέτρητες θυσίες στις οποίες υποβλήθηκαν και εξακολουθούν να υποβάλλονται. Πανηγυρίζει αντιθέτως επειδή μειώθηκε το ποσοστό του Κινήματος εκείνου που αποτελεί την μοναδική πραγματική απειλή για το σύστημα της ξενοκρατίας. Καλά κάνει, κατήγαγε πράγματι νίκη, αλλά σύντομα θα απελπιστεί εκ νέου διότι χάσαμε μια μάχη και όχι τον πόλεμο.

Χάσαμε μια μάχη αλλά Εμείς οι Εθνικιστές ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!

Οι Σημαίες δεν υποστέλλονται και το πολιτικό έδαφος που μέχρι σήμερα έχει κατακτηθεί δεν παραδίδεται. Δεν παραδίδεται το πολιτικό έδαφος και δεν υποστέλλονται οι Σημαίες διότι και τα δύο έχουν καθαγιασθεί με το Αίμα Συναγωνιστών μας που δολοφονήθηκαν από το κόκκινο παρακράτος, διότι και τα δύο έχουν ποτισθεί από τον ιδρώτα αγωνιστών που έδωσαν τα πάντα στον Αγώνα για την Πατρίδα, για την Πίστη και την Ελευθερία. Επιπλέον όμως, επειδή το Μέλλον ανήκει στην Ελληνική Νεολαία και δυστυχώς για τους φαύλους και τους διεφθαρμένους ένα εξόχως σημαντικό τμήμα της Νεολαίας έχει στραφεί παρά το κλίμα τρομοκρατίας στην Ιδέα του Εθνικισμού και στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Σε αμέτρητες περιπτώσεις ακούσαμε το παράπονο των συμπατριωτών μας: γιατί αυτά που μας λέτε εδώ στην προσωπική σας επαφή μαζί μας δεν τα λέτε και στα κανάλια; Διότι απλούστατα, τα κανάλια δεν μας έδωσαν ποτέ το βήμα να τα πούμε, να εκθέσουμε τις πολιτικές μας θέσεις, να κοινωνήσουμε τις λύσεις που εμείς οι Εθνικιστές προτείνουμε για τα μείζονα προβλήματα της κοινωνίας και κατ’ επέκταση της Πατρίδος.

Πάντοτε, οι «δημοκράτες» αρνήθηκαν την πρόκλησή μας για πολιτικό διάλογο και αντιπαράθεση πάνω σε επιχειρήματα και θέσεις. Είναι όμως εμφανές ότι τα ΜΜΕ, η λεγόμενη και «τέταρτη εξουσία», κάθε άλλο παρά τέταρτη είναι. Επί της ουσίας, στα πλαίσια αυτού του αντεθνικού Κράτους αποτελεί την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. Κάνει όμως τους λογαριασμούς της περιφρονώντας την Ελληνική Νεολαία και κυρίως την Αντίσταση των Ελλήνων: εκείνων των συμπατριωτών μας που αρνούνται να στηρίξουν όσους τεχνηέντως, βρώμικα και ύπουλα, προβάλλουν και αβαντάρουν τα μέσα ενημέρωσης. Εκείνων που αρνούνται να συμβιβαστούν με την ήττα και την προδοσία, που αρνούνται να αποδεχτούν μια ανέντιμη ειρήνη με όσους βλάπτουν θανάσιμα τον Λαό και την Πατρίδα μας.

Παλαιότερα, όχι στο μακρινό παρελθόν, το Καθεστώς χρησιμοποίησε τον Καμμένο για να σταματήσει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ακολούθως κάτι σιγανά ποταμάκια και ενώσεις κεντρώων και σήμερα χρησιμοποιεί ένα άλλο μόρφωμα του οποίου η ρητορική αφενός μοιάζει με εκείνη που εμείς οι Εθνικιστές εισάγαμε πρώτοι στην πολιτική ζωή του τόπου, αφετέρου όμως, διαψεύδεται από τα έργα και τις ημέρες του ηγήτορός της. Όσο αληθινές είναι οι χειρόγραφες επιστολές του Ιησού που πουλά, άλλο τόσο αυθεντική είναι η πρόθεσή του να σταματήσει την πορεία της χώρας και συνεπώς των Ελλήνων προς την καταστροφή.

Στην παρούσα πολιτική συγκυρία δεν υπάρχει χρόνος ούτε για κλάψες ούτε για μεμψιμοιρία. Μην λησμονείτε πως ο «Βελόπουλος του 2015», Πάνος Καμμένος, όχι μόνο σχημάτισε κυβέρνηση με τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά χειρότερα ακόμη, συνέβαλε στο αντεθνικό έκτρωμα της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών. Επίκειται αναμφισβήτητα το μοίρασμα του Αιγαίου με τους Τούρκους και συγχρόνως νέες οικονομικές θυσίες για να διασωθεί η τάχα «διασωθείσα και εκτός Μνημονίων» ελληνική οικονομία. Η Χρυσή Αυγή απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια και παρά τον λυσσαλέο εις βάρος της πόλεμο πως δεν συντάχθηκε ποτέ με εκείνους που προδίδουν την Πατρίδα. Πόσο σίγουρος είσαι για τον «Καμμένο του 2019», Βελόπουλο, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που έχει κατά το πρόσφατο παρελθόν καταθέσει τα μνημονιακά του διαπιστευτήρια;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antepithesh-twra-me-thn-chrush-augh#ixzz5phubfhQA

Exit mobile version