Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανικανοποίητοι οι μαρξιστές από τις ευρωεκλογές: Μικρή η πτώση της Χρυσής Αυγής, κράτησαν δυνάμεις με υψηλά ποσοστά στην νεολαία

Μπορεί οι μαρξιστές να πανηγύρισαν έξαλλα σε πρώτη φάση την πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, νομίζοντας πως ησύχασαν από τον μεγάλο τους βραχνά, αλλά τώρα που το… ξανασκέπτονται, διαπιστώνουν ότι… δεν τους βγαίνει.

Αφενός μεν γιατί η πτώση των ποσοστών ήταν δυσανάλογα μικρή με τις συνεχείς διώξεις και τους αποκλεισμούς και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κράτησε το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεών του και αφετέρου, λόγω του υψηλότατου ποσοστού του στην νεολαία, που δείχνει πως υπάρχει μέλλον.

Δείτε μια χαρακτηριστική ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος της Χρυσής Αυγής από έναν μαρξιστή, υπό τον… βουκολικό τίτλο: «Τι έχουν τα έρμα και ψηφίζουν Χρυσή Αυγή;»:

«… Βασικότερο από το φαντεζί ερώτημα «ποιο κόμμα είναι πρώτο» ήταν το «τι γίνεται με τη Χρυσή Αυγή». Η πτώση του ποσοστού της πρέπει να μας δίνει μικρή μόνο ικανοποίηση. Και αυτό γιατί πρώτον η πτώση ήταν μικρή για ένα κόμμα που είναι ημι-παράνομο και υπό δικαστική δίωξη…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version