Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιερέας στην Χίο έριξε κέρματα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Πάρτα τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, έξω από την εκκλησία»

Την αντίθεση του με την στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε με τον δικό του τρόπο ένας ιερέας στην Χίο. O παπάς της ενορίας των Φλατσίων Χίου πήρε στο κατόπι τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του έριξε κέρματα.

Μετά την τέλεση μνημόσυνου, στο οποίο παρίστατο ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, βγήκε τρέχοντας από το ιερό και αφού έπιασε κάποια κέρματα από το παγκάρι, πήγε και τα πέταξε στον βουλευτή. «Πάρτα τα 30 αργύρια για τα οποία πούλησες την Μακεδονία. Προδότη να φύγεις από εδώ. Έξω από την εκκλησία» είπε ο ιερέας. Ο βουλευτής προκειμένου να αποφευχθεί επεισόδιο αποχώρησε από το ναό.

Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει προκαλέσει την οργή πολιτών, οι οποίοι αποδοκιμάζουν άγρια τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Μιχαηλίδης μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επιβεβαίωσε το περιστατικό αναφέροντας ότι θα καταθέσει έγγραφη αναφορά για αυτό στο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο την οποία θα κοινοποιήσει και στην Ιερά Σύνοδο.

Όπως είπε ο συριζαίος βουλευτής μάλιστα «το γεγονός επισείει και σοβαρές ποινικές ευθύνες». Ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, με δήλωση του στη χιώτικη ιστοσελίδα alithia σχετικά με το συμβάν: «Μας στεναχωρούν κάποιες αποφάσεις αλλά σεβόμεθα και αγαπούμε τα πρόσωπα γιατί είναι εικόνες Θεού».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chios-iereas-petaje-kermata-se-bouleuth#ixzz5pj0pn54S

Exit mobile version