Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Οι πολιτικάντηδες γελιούνται αν νομίζουν ότι είμαστε σαν τα μούτρα τους και ότι ζούμε μόνο για τα ποσοστά και τις βουλευτικές έδρες. Η Πατρίδα και το Έθνος δεν λογίζονται σε νούμερα διότι είναι ανεκτίμητα αγαθά και κακά τα ψέμματα χωρίς πατέρα και χωρίς μάνα μπορείς να ζήσεις όχι όμως χωρίς Πατρίδα. Πρώτο μέλημά μας λοιπόν είναι η Πατρίδα μας και το Έθνος μας και μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μας θα τα υπερασπιζόμαστε. Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Κ. Ζ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ανατείλει μια Νέα Ελλάδα επάνω στα ερείπια ενός ψευτορωμαίικου – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν τους επαγγελματίες πολιτικούς. Ευκολόπιστοι “πελάτες” που ελπίζουν να γίνουν καλύτερα τα πράγματα ψηφίζοντας τους ίδιους απατεώνες! Πώς θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα με αυτούς που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα μεροκάματο ή τους άλλους που χρωστάνε τα κόμματά τους εκατοντάδες εκατομμύρια στις τράπεζες. Είναι αυτοί ανεξάρτητοι “πολιτικοί”; Οι Έλληνες αν θέλουν να ζήσουν καλύτερα τα παιδιά τους θα πρέπει να είναι αυστηροί και ορθολογιστές αλλιώς με τα παραμύθια κανείς δεν χόρτασε το στομάχι του. Η Ελλάδα πεθαίνει και ο χρόνος τελειώνει.

Γιάννης Ι.

Ποιος θα εφαρμόσει την Συμφωνία των Πρεσπών τώρα που έφυγε ο Τσίπρας; Δείτε και διαδώστε το ΒΙΝΤΕΟ!

Η 7η Ιουλίου έρχεται και δεν θα τους σώσουν τα μπάνια του λαού και η αποχή όπως στις προηγούμενες εκλογές. Η πτώση στα ποσοστά μας ήταν αμελητέα μπροστά στον αφανισμό που βίωσαν οι λοιποί κομματικοί σχηματισμοί (ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ) με όλα τα μέσα στην διάθεσή τους και με τις παχουλές κρατικές επιχορηγήσεις. Ας μην χαίρονται λοιπόν οι τύραννοι της κακιάς ώρας που μιλούν για δημοκρατία την ώρα που σας διώκουν παραδικαστικά, σας έχουν κόψει την κρατική χρηματοδότηση και σας αποκλείουν από τα ΜΜΕ. Είμαι περήφανος που σας στηρίζω γιατί δεν χρωστάτε ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες όπως όλοι οι άλλοι και είστε απόλυτα ανεξάρτητοι. Η Ελλάδα στο τέλος θα νικήσει και εσείς είστε στην σωστή μεριά! Χρυσή Αυγή δαγκωτό λοιπόν στις 7 του Ιούλη!

Χαράλαμπος Λ. 

Αντεπίθεση ΤΩΡΑ με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-3-iouniou-20191#ixzz5plvLLZnY

Exit mobile version