Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η χαρά του συστήματος για την νίκη του στις 26 Μαΐου, δεν θα κρατήσει πολύ

Η χαρά του συστήματος για την νίκη του στις 26 Μαΐου, δεν θα κρατήσει πολύ

Άρθρο από την εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

Η νίκη της ΝΔ είναι μια νίκη του συστήματος, όπως τέτοια νίκη ήταν και ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία στην κατάλληλη στιγμή. Και κάθε νίκη του συστήματος είναι ήττα των πατριωτών. Ας φροντίσουμε να μην κρατήσει πολύ η χαρά τους και στις 7 Ιουλίου να τους κοπεί το χαμόγελο από τα χείλη με την ενίσχυση του Λαϊκού Συνδέσμου.

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου 2019 ασφαλώς και δεν ικανοποιεί κανέναν Εθνικιστή. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη νίκη του συστήματος και ήττα των πατριωτών, σε μια άνιση μάχη που δώσαμε, έχοντας να αντιμετωπίσουμε την επιχείρηση χειραγώγησης του εκλογικού σώματος με τις δημοσκοπήσεις του τελευταίου διμήνου που παρουσίαζαν την διεκδίκηση της τρίτης θέσης από το ΚΙΝΑΛ (Πασόκ).

Τελικώς τα κατάφεραν. Κέρδισαν μια μάχη, αλλά σύντομα θα καταλάβουν ότι η νίκη αυτή δεν θα έχει αντίκρισμα στην προσπάθειά τους να αφανίσουν πολιτικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η οποία διατηρεί στέρεες βάσεις στην ελληνική κοινωνία.

Από την άλλη, η σύγκριση των Ευρωεκλογών του 2019 με εκείνες του 2014 είναι ατυχής. Η φετινή αναμέτρηση είχε ξεκάθαρο χαρακτήρα ΕΘΝΙΚΩΝ εκλογών και αυτό εξασφαλίστηκε με την πόλωση την οποία επέβαλλαν τα κομματικά επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και την οποία είχαμε προβλέψει.

Όπως είχαμε προβλέψει ότι θα υπάρξει ξεκάθαρη πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας, όμως ακόμα και εκεί, τα κομματικά της στελέχη πέρασαν στους ψηφοφόρους την αγωνία ότι μπορεί να επανεκλεγεί πρώτος ο… ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο πρέπει να σημειώσουμε ότι συντηρεί ακόμα, ένα μεγάλο ποσοστό.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια θα οδηγηθούμε στην διενέργεια των Βουλευτικών Εκλογών μέσα στις επόμενες εβδομάδες και το Κίνημα οφείλει να ανασυνταχθεί. Θα δώσουμε μια ακόμα δυσκολότερη μάχη, έχοντας να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη πόρων, την απόλυτη συνωμοσία σιωπής, τον νέο διπολισμό και τα γραφικά αναχώματα του συστήματος που γυρίζουν την εθνική υπόθεση δεκαετίες πίσω και δεν έχουν καμία πρόθεση να συγκρουστούν με το κατεστημένο.

Ασφαλώς και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Ελληνικός λαός. Σε εκείνον πέφτει το τελικό βάρος της ευθύνης για την πορεία της Πατρίδας μας τα επόμενα χρόνια. Όμως η ανακύκλωση των πολιτικών προσώπων και κυρίως των θέσεων που εκφράζουν, δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά, παρά στα ίδια αδιέξοδα που έχουμε βρεθεί ξανά.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν κάνει «εκπτώσεις» στον Εθνικό της Αγώνα και αυτό από αρκετούς προβάλλεται ως η αδυναμία της. Μπορεί να έχουν και δίκιο, όμως πόσο διαφορετικοί θα είμαστε από όλους αυτούς εάν δεν πιστεύαμε όσα λέμε; Είναι εύκολο να εξαπατήσεις και επικίνδυνο να μιλάς την γλώσσα της αλήθειας. Μόνο με την σκληρή αλήθεια όμως μπορούμε να βγούμε από το αδιέξοδο στο οποίο μας οδήγησαν εκείνοι που προχθές πανηγύρισαν για τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε και το ΠΑΣΟΚ νεκραναστήθηκε. Η νίκη της ΝΔ από την άλλη, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τους Έλληνες πατριώτες, για όλους εκείνους που αγωνιούν για τα μεγάλα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Αυτό το εξασφαλίζει η πορεία δεκαετιών της ΝΔ αλλά κυρίως τα ίδια τα πρόσωπα, αρχής γενομένης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η νίκη της ΝΔ είναι μια νίκη του συστήματος, όπως τέτοια νίκη ήταν και ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία στην κατάλληλη στιγμή. Και κάθε νίκη του συστήματος είναι ήττα των πατριωτών.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chara-tou-susthmatos-gia-thn-nikh-tou-stis-26-maiou-den-tha-krathsei-polu#ixzz5plwo4TVn

Exit mobile version