Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φυλλοροεί το πατριδοκάπηλο μόρφωμα του Βελόπουλου: Άρχισαν οι… αποχωρήσεις!

Το πατριδοκάπηλο μόρφωμα του Κυριάκου Βελόπουλου δείχνει να φυλλοροεί, λίγες μόλις ημέρες μετά την διεξαγωγή των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

Σχεδόν ταυτόχρονα, είχαμε την παραίτηση του προέδρου του Κόμματος Δανειοληπτών Γιώργου Μπαρτζώκη, του δημοσιογράφου Νίκου Μαστρογιάννη και της πολιτεύτριας στην Α’ Πειραιά Δώρας Αντωνίου. Και οι τρεις εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στον έμπορο «επιστολών του Ιησού» και πωλητή μαντζουνιών για την τριχόπτωση των μαλλιών.

Οι κατηγορίες εναντίον του για «αλαζονική συμπεριφορά» μπορούν κάλλιστα να γίνουν πιστευτές από τον καθένα, αρκεί να δει το ύφος και το ήθος του τύπου αυτού, κατά τις συχνές παρουσίες του στα συστημικά κανάλια των «βαρόνων των μίντια» όσο και στους ατελείωτους μονολόγους του στις εκπομπές τηλεμάρκετινγκ που κάνει, όπου το «αλάτι» στην «σαλάτα» είναι η… πολιτική «ανάλυση» που ακολουθεί μετά το πέρας των διαφημιστικών προτάσεών του.

Στον πολιτικό τυχοδιωκτισμό των «πατριωτών» που ψήφισαν μνημόνια και συμπαρατάχθηκαν με την ΝΔ του εθνικού ολετήρα και διώκτη του Εθνικισμού, Αντώνη Σαμαρά, η μόνη Σοβαρή, Συνεπής και Σθεναρή πρόταση απάντησης είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fulloroei-to-patridokaphlo-morfwma-tou-belopoulou.-archisan-oi-apochwrhseis#ixzz5pmZNNOLL

Exit mobile version