Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποτροπιασμός: Λαθρομετανάστης κακοποίησε σεξουαλικά 5χρονο(!) σε hot spot στην Λάρισα

Μια άθλια ιστορία διαδραματίστηκε στην Λάρισα, καθώς με ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας ένα αγοράκι ηλικίας μόλις πέντε(!) ετών.

Το παιδάκι, το οποίο διαμένει με την οικογένειά του στο hot spot  του Κουτσόχερου στην Λάρισα, μεταφέρθηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα από οικείο πρόσωπό του, που πραγματοποίησε την βαριά αυτή καταγγελία.

Μια φρικτή είδηση, η οποία φέρνει σε σαφή αμηχανία, αλλά δεν ταρακουνά στο ελάχιστο το… φιλότιμο όλων εκείνων των ψευτοανθρωπιστών και «αλληλέγγυων» με τα ανεδαφικά και απίστευτα συνθήματα του τύπου «ανοιχτά τα σύνορα», «νόμιμοι όλοι οι μετανάστες», «άσυλο στους πρόσφυγες» κ.λπ.

Το γεγονός ότι ο δράστης-θύτης αυτής της κτηνώδους πράξης απέναντι σε ένα μικρό παιδί είναι «πρόσφυγας» και όχι «φασίστας» και «ρατσιστής» είναι που βουλώνει το στόμα για οποιαδήποτε καταγγελτική διάθεση του φρικτού αυτού περιστατικού εκ μέρους τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prosfugas-kakopoihse-sejoualika-5chrono-se-hot-spot-sthn-larisa#ixzz5pnw56XYA

Exit mobile version