Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Ξεφουσκώνει η φούσκα του Βελόπουλου και έχουν αρχίσει να αγχώνονται. Δεν τους βγαίνει ο νέος Καμμένος και έχουν αρχίσει να βρίζουν πάλι την Χρυσή Αυγή. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Η Χρυσή Αυγή δεν χρωστά πουθενά και δεν εξαρτάται από κανέναν. θα συνεχίσουμε τον Αγώνα μας μέχρι τέλους, μέχρι η Ελλάδα να γίνει ξανά Ελληνική. Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω ο Αρχηγός!

Σ. Κ.

Γ.Γ. του ΝΑΤΟ προς Ζάεφ: Είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε! Αλήθεια, τι θα κάνει ο Μητσοτάκης;

Η κοινωνία υποφέρει και δυστυχώς ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που δεν ψηφίζουν. Αυτό σαν συνέπεια έχει να πάνε σύσσωμοι οι κομματικοί στρατοί στις κάλπες μαζί με τους δημοσίους υπαλλήλους και να καθορίζουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτό πρέπει να σταματήσει! Ας καταλάβουν όλοι ότι δεν μπορείς να δίνεις λευκή επιταγή σε κανέναν γα το μέλλον των παιδιών σου! Όλοι την 7η Ιουλίου στις κάλπες και Χρυσή Αυγή δαγκωτό!

Μαρία Ι.

Στους πέντε ανέμους σκορπάει η κλεφτοπασοκαρία: Οι βενιζελικοί την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια!

Τελείωσαν λοιπόν οι ευρωεκλογές, οι περιφερειακές και οι δημοτικές εκλογές. Ο στόχος του δημοκρατικού τόξου επετεύχθη. Ο χάρτης βάφτηκε μπλε. Η ζωή των Ελλήνων δεν άλλαξε όμως χρώμα. Παραμένει μαύρη. Νίκησε το νέο απέναντι στο…νέο. Και όλοι μαζί να πανηγυρίζουν για τη μείωση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Και βέβαια πανηγυρισμοί για τα ποσοστά του πωλητή επιστολών του Ιησού σε συσκευασία δώρου με κηραλοιφές. Από το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών μάθαμε οι Έλληνες εθνικιστές. Είμαι σίγουρος ότι μάθαμε πολλά. Και αυτό θα φανεί στις κάλπες της 7ης Ιουλίου. Νά ‘στε σίγουροι. Οι σαλτιμπάγκοι της πολιτικής θα γυρίσουν στις θέσεις τους. Και οι Έλληνες εθνικιστές θα βρεθούν και πάλι στα έδρανα της Βουλής έτοιμοι να αγωνιστούν για την Ελλάδα που θέλουμε. Και θα την έχουμε. Ζήτω η νίκη!

Β. Ι.

Συντριπτική ήττα του ΚΚΕ: Έχασε 4 από τους 5 δήμους που κατείχε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-4-iouniou-2019#ixzz5prnSPb5E

Exit mobile version