Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα σκληρά μέτρα από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ζητούν οι διεθνείς τοκογλύφοι

Νέα σκληρά μέτρα από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ζητούν οι διεθνείς τοκογλύφοι

Το ποιος κάνει πραγματικά κουμάντο στην Χώρα φάνηκε, για μια ακόμη φορά, από την απροκάλυπτη παρέμβαση στο πολιτικό παιχνίδι που επιχειρούν οι δανειστές καθ’ υπόδειξη του Βερολίνου, τραβώντας το χαλί κάτω από τα πόδια του καταρρέοντος Τσίπρα, ενώ την ίδια στιγμή υποδεικνύουν βλοσυρά στον Μητσοτάκη ότι τα περιθώρια κινήσεων της επόμενης κυβέρνησης είναι απολύτως περιορισμένα.

Με ωμότητα που ανακαλεί στην μνήμη των εθνοκτόνων Μνημονίων, οι Βρυξέλλες αξιώνουν από την Ελλάδα να λάβει πρόσθετα μέτρα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το δημοσιονομικό κενό.

Η απροκάλυπτη πολιτική παρέμβαση της Επιτροπής στην τελική ευθεία προς τις κάλπες προσθέτει μια απρόβλεπτη μεταβλητή στον προεκλογικό ανταγωνισμό, υποχρεώνοντας τα δύο μεγαλύτερα κόμματα να πάρουν θέση και να παρουσιάσουν δημόσια τις προτάσεις τους για θέματα όπως το αφορολόγητο.

Η ωμή παρέμβαση των Βρυξελλών, με το «χαλινάρι» σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί μια πολλοστή απόδειξη της αποικιακής μορφής που έχει το σύγχρονο «ελληνικό» κράτος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-sklhra-metra-apo-nd-kai-suriza-zhtoun-oi-diethneis-tokoglufoi#ixzz5psH4rLSL

Exit mobile version